Primele imagini teaser The Flash si iZombie lansate de The CW

0

În articolul despre serialele care vor debuta pe posturile americane am amintit producțiile The Flash si iZombie care vor intra în grila de programe ale postului The CW. Cei de la The CW nu au dormit și au lansat primele imagini teaser la producțiile menționate. Acestea le puteți vedea mai jos:

10333450_10152386368622436_2988347933697598017_o

The Flash este un spin-off al serialului Arrow și îl are ca actor principal pe Grant Gustin, care va interpreta rolul eroului The Flash, cunoscut ca Barry Allen. Acesta devine cel mai rapid om de pe Pământ în urma exploziei  Acceleratorului de Particule al Laboratoarelor S.T.A.R. din Central City.

izombie-big

In iZombie aflam povestea unei studente la medicină care se transformă într-un zombie și care este nevoită să-și ia o slujbă în departamentul de medicină legală, pentru a-și facilita accesul la creiere pe care trebuie să le mănânce, pentru a rămâne în viață. Însă, cu fiecare creier consumat, ea moștenește amintirile decedatului, iar cu ajutorul șefului său, precum și cel al unui detectiv, ea începe să soluționeze diverse cazuri de omucidere, în încercarea de a îndepărta vocile care o bântuie.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar