“Every Day”, prima iubire

Zi după zi - Distribuit de CineForum

0

Every Day” (“Zi după zi”) este un film american regizat de Michael Sucsy după un scenariu de Jesse Andrews, având la bază romanul omonim semnat de David Levithan.

Din distribuţie fac parte: Angourie Rice, Justice Smith, Debby Ryan şi Maria Bello.

Am văzut “Every Day” la Cinema City, Afi Cotroceni. Bazat pe romanul omonim, filmul ne spune povestea adolescentei de 16 ani, Rhiannon, care se îndrăgosteşte de o entitate misterioasă, pe nume A, care, fără voia sa, în fiecare zi, se trezeşte în corpul altui adolescent sau adolescente.

Scenariu şi distribuţie

În fiecare dimineaţă, o entitate, pe nume A, se trezeşte într-un corp diferit şi trăieşte ziua persoanei respective până la miezul nopţii. Când facem cunoştinţă cu A, acesta se află în corpul lui Justin (Justice Smith), un adolescent pasionat de fotbal care nu îşi apreciază deloc prietena, Rhiannon (Angourie Rice). A, ca Justin, petrece ziua întreagă cu aceasta şi se îndrăgosteşte de ea. Apoi, în fiecare zi ce urmează, A, în corpul altui adolescent sau adolescente, încearcă să fie în apropierea lui Rhiannon.

Într-o zi, el îşi face curaj şi îi mărturiseşte acesteia cine este de fapt şi, chiar dacă tinerei, iniţial, îi vine greu să accepte că poate exista o entitate care se trezeşte în fiecare zi în alt corp, ajunge să îl creadă, căci dovezile aduse de A sunt mult prea convingătoare.

Nu uita sa citesti

Între Rhiannon şi A există o conexiune puternică, ceva ce niciunul dintre ei nu a mai simţit până atunci. Totuşi, cei doi realizează că nu pot avea un viitor împreună, căci el nu are propria identitate, fiind, în fiecare zi, în alt corp. Vor reuşi Rhiannon şi A să găsească o soluţie pentru a crea un viitor comun sau întâlnirea lor va rămâne doar o amintire frumoasă a primei iubiri? Veţi afla aceste răspunsuri, vizionând pelicula!

Datorită faptului că A îşi schimbă atât de des înfăţişarea, mai mulţi actori au avut ocazia să îl interpreteze, cei care s-au remarcat fiind Lucas Jade Zumann, Jacob Batalon şi Owen Teague, care au avut ocazia să petreacă mai mult timp ca A. Angourie Rice joacă rolul principal, Rhiannon, o adolescentă care se află într-o relaţie nepotrivită, chiar dacă, la început, nu conştientizează acest lucru. Apariţia lui A îi va schimba viaţa pentru totdeauna, căci va cunoaşte ceea ce înseamnă prima dragoste. Filmul nu îşi propune să dezvolte celelalte personaje, punând accentul pe protagonişti, A şi Rhiannon, însă mi-ar fi plăcut să aflu mai multe detalii despre anumite personaje, cum ar fi: sora lui Rhiannon sau Rebecca, cea mai bună prietenă a protagonistei.

Distribuit de CineForum, “Every Day” a ajuns în cinematografe vineri, 23 februarie 2018. Vizionare plăcută!

 

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar