Long Shot, o comedie de neratat

De azi la cinema. Distribuit de Vertical Entertainment.

0

Long Shot este o comedie americană regizată de Jonathan Levine după un scenariu scris de Dan Sterling şi Liz Hannah.

Din distribuţie fac parte: Charlize Theron, Seth Rogen, O’Shea Jackson Jr., Andy Serkis, June Diane Raphael, Bob Odenkirk şi Alexander Skarsgård.

Am văzut Long Shot la Cinema City, Afi Cotroceni. Seth Rogen îl interpretează pe Fred Flarsky, un jurnalist idealist care lucrează pentru un ziar independent numit Brooklyn Advocate.

Când Flarsky află că ziarul a fost vândut lui Parker Wembley, un miliardar ce deţine conglomeratul media Wembley, el decide să renunţe la locul său de muncă de la Brooklyn Advocate, în semn de protest.

Deprimat că nu mai are un serviciu, amicul său cel mai bun îl invită pe Fred la o petrecere privată. Acolo, Flarsky o întâlneşte pe Charlotte Field (Charlize Theron), secretarul de stat al Statelor Unite ale Americii, cea care i-a fost babysitter în adolescenţă.

După ce află de munca lui Fred ca jurnalist, Charlotte se hotărăşte să îl aducă în echipa ei, pentru a o ajuta să scrie discursurile sale politice.

Nu uita sa citesti

Creed III

Related Posts

Pe măsură ce Charlotte şi Flarsky încep să colaboreze mai strâns, se va întampla inevitabilul.

Filmul este comedie romantică şi o satiră politică. Ambiţioasă, dar nefericită, Charlotte, interpretată excelent de Charlize Theron, începe să conştientizeze câte compromisuri a trebuit să facă pentru a ajunge unde este în prezent. Pe de altă parte, Fred este foarte încăpăţânat şi deloc dispus să accepte să lucreze pentru persoane influente cărora nu le pasă de mediul înconjurător şi de oameni. Acesta este motivul pentru care demisionează de la Brooklyn Advocate, atunci când publicaţia este cumpărată de conglomeratul Wembley.

Pelicula tratează subiecte importante, cum ar fi: prejudecăţile cu care se confruntă încă femeile ce lucrează în politică. „Poate o femeie să ocupe funcţia de preşedinte al SUA?” este tema de discuţie a celor de la Wembley News, după cum putem vedea la un moment dat.

Nu în ultimul rând, Long Shot mizează pe o poveste de dragoste atipică, între două persoane total diferite, însă cu un trecut comun.

Distribuit de Vertical Entertainment, filmul a ajuns azi în cinematografele din România. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata