Frumoasa și Bestia pe DVD

0

În micul oraș Villeneuve, Belle, o tânără luminoasă, cu un spirit liber, care iubește să citească, își vede de treburile monotone de zi cu zi. Ea locuiește cu tatăl său, Maurice, un artist singuratic. Deși este frumoasă și binevoitoare, locuitorii orașului nu știu ce să creadă despre ea, rămânând pentru ei o enigmă. Refuză constant avansurile neobosite ale arogantului Gaston, ignorându-l cu desăvârșire. Printr-o întâmplare nefericită, tatăl lui Belle ajunge prizonier în castelul Bestiei, iar Belle pleacă în cautarea lui. Îl găsește și îl salvează, dar plătește un preț… Rămâne prizonieră în castel, în schimbul libertății tatălui său. Ea se împrietenește cu slujitorii castelului, care speră în secret că Belle este cea care va rupe vraja.

Titlul original: BEAUTY AND THE BEAST

Titlul în limba română: FRUMOASA ȘI BESTIA

Regia: Bill Condon

Gen: muzical

Distribuție: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Kevin Kline, Josh Gad, Ewan McGregor, Stanley Tucci, Audra McDonald, Gugu Mbatha-Raw, Nathan Mack, Ian McKellen, Emma Thompson

Site achiziționare filme: www.provideo.ro

Format disponibil:

Frumoasa şi Bestia (Beauty and the Beast) va fi disponibil din 18 iulie în toate magazinele de specialitate din țară în format DVDCei care precomandă filmul până pe 12 iulie au şansa de a câştiga o superbă cutie de bijuterii de la Disney.

Trailer subtitrat:

Trailer dublat:

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar