Graham McTavish este al treilea invitat la East European Comic Con 2022

East European Comic Con
0

Pregătirile pentru cel mai mare eveniment dedicat pasionaților culturii geek de anul acesta au luat avânt. Pe pagina oficială de Facebook a fost anunțat al treilea actor ca va fi prezent la East European Comic Con 2022: Graham McTavish.

Primul invitat anunțat este Ross Marquand (The Walking Dead, Avengers) iar nu după mult timp a fost adăugat și Clive Standen (Vikings, Camelot).

Până acum Graham McTavish este invitatul cu portofoliul cel mai bogat, întrucât este greu să prioritizăm aparițiile cele mai importante. Scoțianul a avut roluri emblematice în seriale ca The Witcher (Sigismund Dijkstra), Lucifer (Father Kinley), Preacher (The Saint of Killers), Outlander (MacKenzie) și multe altele. În filme cel mai bine s-ar putea să-l cunoști ca Dwalin din The Hobbit sau King Atlan din Aquaman. Lista de roluri nu poate fi completă fără Dracula în serialul animat Castlevania. McTavish și-a lăsat o amprentă și în multe jocuri video precum Uncharted, Call of Duty, Metro 2033 și oriunde în altă parte te-ai aștepta să-l auzi.

În momentul de față cel mai interesant proiect în care este implicat McTavish este House of the Dragon, serialul spin-off Game of Thrones ce va a avea premiera pe HBO pe 21 august, destul de aproape de East European Comic Con (26-28 august) cât să vrei să-i pui multe întrebări!

Sursa: East European Comic Con 2022
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata