Harry Potter revine într-o piesă de teatru

1

Autoarea seriei de succes “Harry Potter”, J.K.Rowling, a anunțat, încă din 2013, că pregătește o piesă de teatru despre îndrăgitul personaj Harry Potter, iar acum așteptarea a luat sfârșit. Spectacolul este intitulat “Harry Potter and The Cursed Child” și va avea premiera la Londra în 2016.

Chiar dacă piesa de teatru ne prezintă viața lui Harry anterioară celei prezentate în romane, Rowling precizează că noul spectacol, pentru care a colaborat cu scriitorul Jack Thorne și regizorul John Tiffany, nu este un “prequel” (producție a cărei acțiune se desfășoară înainte de evenimentele relatate în producția originală).

Potrivit autoarei, producția va avea câteva din personajele favorite din cărțile “Harry Potter” și ne va oferi o nouă perspectivă asupra tânărului vrăjitor. “Un băiat aparent obișnuit, dar pentru care destinul are planuri mari”, adaugă J.K.Rowling.

Spectacolul va include detalii despre părinții lui Harry, Lily și James, iar Rowling răspunde anticipat unei întrebări pe care cu siguranță fanii seriei o au în vedere: “Ca să răspund unei întrebări inevitabile – de ce nu este Cursed Child un nou roman? – sunt încrezătoare că, atunci când publicul va urmări piesa de teatru, va fi de acord că aceasta reprezintă singura modalitate potrivită de a spune povestea”.

1 Comentariu
  1. Rastrear Teléfono Celular spune

    Los teléfonos móviles Samsung siempre han sido una de las marcas más populares en el mercado con una variedad de funciones, siendo la grabación de voz una de ellas.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata