“Secret In Their Eyes” cu Julia Roberts are trailer

0

“Secret In Their Eyes” reprezintă un proiect pe care Julia Roberts îl dorea, însă în același timp unul de care se temea.

Actrița în vârstă de 47 de ani joacă în acest thriller rolul unei mame care descoperă că fiica sa a fost ucisă cu brutalitate.

Primul trailer al filmului a fost lansat și se poate observa emoția pe care Julia Roberts o transmite cu noul rol. Putem vedea transformarea personajului Jess, interpretat de Roberts. Jess este un anchetator în plină ascensiune. Când află că fiica sa a fost ucisă, durerea este mult prea mare. În ciuda faptului că poliția îl prinde pe ucigaș, din lipsă de probe, acesta este eliberat. 13 ani mai târziu, Jess descoperă adresa bărbatului, iar răzbunarea devine o obsesie.

În film îi putem vedea și pe laureata Premiului Oscar, Nicole Kidman, și pe actorul nominalizat la Oscar, Chiwetel Ejiofor.

Filmul este un remake al lungmetrajului de succes, “El secreto de sus ojos” (2009), regizat de Juan José Campanella, și premiat cu un Oscar pentru cel mai bun film străin.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata