Creed are trailer subtitrat

0

Warner Bros a lansat primul trailer Creed. Acum puteți arunca o privire la următorul film film din seria Rocky. Acestă ultimă parte e un spin-off, iar Rocky de această dată va fi antrenor. Din distribuție fac parte Sylvester Stallone ca Rocky Balboa și Michael B. Jordan, care va fi fiul lui Apollo Creed (jucat în părțile anterioare de Carl Weathers).

Adonis Johnson nu și-a cunoscut niciodată tatăl, fostul campion mondial la categoria grea, Apollo Creed. Acesta a murit înainte ca el să se nască. Totuși, se pare că Adonis are în sângele lui dragostea pentru box. Astfel, Adonis pornește către Philadelphia, locul unde a avut loc meciul de box legendar dintre Apollo Creed și necunoscutul de la acea vreme, Rocky Balboa.

Ajuns în oraș, Adonis îl caută pe Rocky pentru a-l ruga să-i devină antrenor. Deși insistă că s-a retras din acest sport definitiv, Rocky vede în Adonis puterea și determinarea lui Apollo (care din dușman a devenit prietenul său drag). Astfel, Rocky e de acord să antreneze tânărul luptător, pentru a putea să devină campion. Dar pentru asta va trebui să înfrunte un adversar mai puternic ca oricând.

Cu Rocky antrenor, nu mai e mult până când Adonis va lupta pentru titlu… dar are oare inima unui adevărat luptător înainte de a ajunge în ring?!

Distribuţia filmului: Tessa Thompson (Selma) care este iubita lui Adonis, Bianca; Phylicia Rashad (Claire Huxtable) care este văduva lui Apollo, Mary Anne Creed, iar boxerul britanic Tony Bellew este un alt campion de box şi rivalul lui Adonis.

Creed se va lansa în S.U.A. pe 25 noiembrie 2015.

Ce părere aveți de trailer?!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata