„The Hitman’s Bodyguard: Care pe care” devine oficial un hit în box office-ul românesc

0

Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson au făcut legea în box office-ul românesc de weekend, când „Hitman’s Bodyguard: Care pe care” a dominat clasamentul încasărilor cu venituri în valoare de 755.181 lei, generate de un număr de 37.559 spectatori.

Comedia reuneşte o distribuţie de excepţie, ,,Hitman’s Bodyguard: Care pe care” prezentându-i alături de Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson pe Salma Hayek şi Gary Oldman, două veritabile simboluri ale Hollywood-ului. Alături de o poveste care abundă în scene de acţiune şi cele mai amuzante schimburi de replici, distribuţia filmului a contribuit considerabil la poziţionarea comediei „Hitman’s Bodyguard: Care pe care” în liga experienţelor cinematografice de neratat.

Este prima dată când meseria devine un coşmar pentru cel mai bun agent de protecţie din lume (Ryan Reynolds), atunci când primeşte misiunea de a-l apăra pe inamicul său nr. 1, un notoriu asasin plătit (Samuel L. Jackson). Neobositul bodyguard şi explozivul criminal au fost rivali toată viaţa, însă acum trebuie să reziste împreună 24 de ore şi să înveţe să colaboreze. Hilara aventură îi poartă din Anglia la Haga, unde trec prin urmăriri explozive, evadări cu vaporul şi o confruntare sângeroasă cu un dictator nemilos (Gary Oldman). Salma Hayek întregeşte distribuţia în rolul letalei soţii a lui Jackson.

O comedie distribuită de Vertical Entertainment, „Hitman’s Bodyguard: Care pe care” a avut premiera în cinematografele din ţară pe 1 septembrie.

Sursă: Vertical Entertainment

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata