“Hotel Transylvania 3” se va lansa în cinematografe în 2018

Sony Pictures a stabilit deja când se va lansa “Hotel Transylvania 3”.

După succesul primelor două animații Hotel Transylvania și Hotel Transylvania 2, era de așteptat ca Dracula și prietenii săi se se întoarcă într-o nouă aventură. Este vorba de “Hotel Transylvania 3”, care are dată de lansare – 21 septembrie 2018.

În septembrie, la o săptămână înainte de premiera în cinematografe a animației “Hotel Transylvania 2”, regizorul Genndy Tartakovsky a declarat că nu va regiza “Hotel Transylvania 3”. Tartakovsky trebuia să regizeze “Popeye”, însă a renunțat în martie la acest proiect, iar Sony Pictures încă nu a anunțat cine îl va înlocui.

În ceea ce privește “Hotel Transylvania 3”, nu știm cine va regiza sequel-ul, dar nu este deloc surprinzător că Sony Pictures pregătește o nouă animație din această serie de succes. Primul film “Hotel Transylvania” a avut încasări totale în box office de 358,3 milioane de dolari, având un buget de 85 de milioane de dolari. Sequel-ul “Hotel Transylvania 2” a avut premiera în cinematografe în septembrie și a strâns suma de 373,6 milioane de dolari după doar 6 săptămâni.

Distribuția pentru “Hotel Transylvania 3” nu a fost încă stabilită, dar este foarte probabil ca Adam Sandler (Dracula), Andy Samberg (Jonathan), Selena Gomez (Mavis), Kevin James (Frankenstein), Steve Buscemi (Wayne) și David Spade (Griffin) să își reia personajele în sequel.

În al doilea film din serie l-am putut vedea pe Mel Brooks în rolul lui Vlad, tatăl lui Dracula, dar nu se știe dacă personajul său se va întoarce în “Hotel Transylvania 3”.

“Hotel Transylvania 3” va avea premiera în cinematografe la data de 21 septembrie 2018.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.

Postează un comentariu

1 Comentariu în "“Hotel Transylvania 3” se va lansa în cinematografe în 2018"

avatar
mariana
Vizitator

O continuare pe masura primei parti,poate chiar mai reusita decit prima.O animatie foarte buna iar sala de la cinema era plina,deci o animatie foarte buna.
http://www.portalultautv.ro/hotel-transylvania-2-2015/

wpDiscuz