Judy Greer se întoarce în “Planet of the Apes 3”

0

Regizorul Matt Reeves a anunțat săptămâna trecută că a început să lucreze la “War for the Planet of the Apes”, care va avea premiera în cinematografe la data de 14 iulie 2017. Potrivit The Hollywood Reporter, actrița Judy Greer se va întoarce în sequel, reluând rolul Corneliei din “Dawn of the Planet of the Apes”.

Karin Konoval va relua, de asemenea, rolul lui Maurice “un urangutan cu suflet bun”, iar Andy Serkis va fi din nou liderul maimuțelor – Caesar. Gabriel Chavarria va juca unul din rolurile principale și Woody Harrelson îl va interpreta pe antagonistul principal.

Nu au fost încă anunțate detalii legate de scenariu, însă Matt Reeves a confirmat că acțiunea din “War for the Planet of the Apes” se va petrece la scurt timp după evenimentele din “Dawn of the Planet of the Apes” (a cărui acțiune a avut loc la 15 ani după cea din “Rise of the Planet of the Apes”).

Scenariul este scris de Matt Reeves împreună cu Mark Bomback. Studioul a stabilit data de lansare a filmului – 14 iulie 2017 (SUA) și se pare că va fi singurul film care va avea premiera la această dată. Totuși, filmul va avea premiera între două filme mult așteptate – “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales” (7 iulie 2017) și filmul regizat de Christopher Nolan, care nu are încă un titlu oficial (21 iulie 2017).

Pe actrița Judy Greer am putut să o vedem recent în “Jurassic World” și “Ant-Man”. Ea va juca și în “Addicted to Fresno”, “Wilson” și “Measure of a Man”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata