Jupiter ascending amânat

0

După cum spuneam și în cronica Edge of tommorow, unul din cele mai așteptate filme ale verii din punctul meu de vedere este Jupiter ascending (Ascensiunea lui Jupiter). Filmul trebuia să aibe premiera în România pe 18 iulie. Din păcate, cei de la Warner Bros., cu 6 săptămâni înainte de lansarea în cinematografe, au amânat premiera pentru 6 februarie 2015. Motivul oficial al amânării Jupiter Ascending este dorinţa ca efectele speciale să fie mai bine realizate. Efectele speciale sunt 2000 ca număr. Directorul de distribuţi Dan Fellman declara: „Dacă păstram data de lansare în iulie, nu am fi apucat să terminăm filmul, să-l facem să arate bine.”

jupiter

În Jupiter ascending, Mila Kunis este Jupiter, o rusoaică proaspăt imigrată în SUA care, în viitorul îndepărtat, duce o viaţă extrem de grea visând cu ochii deschişi la un trai mai bun. Totul se schimbă când Jupiter începe să fie urmărită de un soldat, Caine (Channing Tatum), gata să o protejeze de nişte răufăcători misterioşi.

mila

Jupiter ascending este regizat de fraţii Wachowski (Andy şi Lana). Aceştia au adus pe marile ecrane filme ca seria The Matrix, V for Vandetta, Cloud Atlas sau Speed racer.

Din distribuția lui Jupiter Ascending fac parte Channing Tatum, Mila Kunis, Sean Bean şi Terry Gilliam.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata