Smurfs 2 şi A cloudy with chance of meatballs 2 împreună cu revista CLICK pentru femei

0

Ziarul CLICK pentru femei lansează, în colaborare cu Empire film, la preţul de 14,99 RON, următoarele 2 animaţii dublate în limba română pe DVD:

1) pe 13 iunie Smurfs 2 (Ştrumpfii 2)

smurfs 2

Vrăjitorul cel rău, Gargamel, creează nişte fiinţe care seamănă cu ştrumpfii, dar care sunt rele şi se numesc The Naughties (Obraznicii). El speră ca acestea să-l ajute să obţină controlul asupra poţiunii magice a ştrumpfilor. Cu toate acestea, el descoperă că are nevoie de ajutorul Ştrumpfiţei, care ştie secretul transformării Obraznicilor în ştrumpfi adevăraţi. Dar când Gargamel şi Obraznicii o răpesc pe Ştrumpfiţă şi o duc la Paris, Papa Ştrumpf, Ţâfnosul şi Ştrumpful cel Vanitos se reunesc cu prietenii lor, Patrick şi Grace Winslow, să o salveze!

2) pe 20 iunie A cloudy with chance of meatballs 2 (Stă să plouă cu chiftele 2)

cloudy 2

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Stă să plouă cu chiftele 2) continuă acţiunea animaţiei de mare succes Cloudy with a Chance of Meatballs (Stă să plouă cu chiftele). Flint Lockwood era convins că omenirea e salvată atunci când îşi distrusese propria invenţie – maşinăria care transformă apa în mâncare, provocând ploi cu chiftele şi tornade de spaghetti. Curând, însă, Flint descoperă ca maşinăria e încă funcţională şi produce nişte creaturi mutante, o combinaţie între animale şi alimente. Însoţit de prietenii săi, el porneşte într-o aventură periculoasă, pentru a salva omenirea – din nou!

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar