“The Hateful Eight” – trailer, postere și noi detalii despre filmul regizat de Tarantino

0

“The Hateful Eight”, al optulea film regizat de Tarantino, este fără îndoială unul din cele mai așteptate filme ale anului.

Acțiunea se desfășoară la câțiva ani după Războiul Civil. Doi călători, John Ruth (Kurt Russell), un vânător de recompense, și Daidy Domergue (Jennifer Jason Leigh), cea pe care trebuie să o predea autorităților, vor să ajungă în orașul Red Rock, unde Ruth este cunoscut ca The Hangman.

Pe drum, cei doi se întâlnesc cu doi străini: Marquis Warren (Samuel L. Jackson), un fost soldat, care a devenit și el vânător de recompense, și Chris Mannix (Walton Goggins), un renegat din Sud, care pretinde că este noul șerif.

Călătoria lor este întreruptă de o furtună puternică și sunt nevoiți să găsească un adăpost la o cabană alături de alți călători. Încep să se gândească că este posibil nu numai să nu ajungă în Red Rock cum plănuiseră inițial, ci și să nu reușească să scape de acolo cu viață.

Filmul va avea premiera în cinematografe la data de 25 decembrie 2015. (SUA)

În distribuție îi putem vedea pe Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Tim Roth, Demian Bichir, Michael Madsen, Walton Goggins și Bruce Dern.

“The Hateful Eight”

“The Hateful Eight”

hateful-eight-poster-5

hateful-eight-poster-6

hateful-eight-poster-7

hateful-eight-poster-8

hateful-eight-poster-9

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata