“Silence” în regia lui Martin Scorsese are un prim trailer

0

Primul trailer oficial al filmului “Silence”, în regia lui Martin Scorsese, a fost lansat săptămâna aceasta de Paramount Pictures.

“Silence” este o dramă regizată de Martin Scorsese după un scenariu scris de Scorsese și Jay Cocks.

Din distribuție fac parte: Andrew Garfield, Adam Driver, Liam Neeson, Tadanobu Asano și Ciarán Hinds.

“Silence” are la bază romanul lui Shūsaku Endō, publicat în 1966. Acțiunea se petrece în secolul al XVII-lea și prezintă povestea unor misionari catolici – Sebastião Rodrigues și Francisco Garrpe – care se duc în Japonia în căutarea mentorului lor, părintele Cristóvão Ferreira.

“Silence”

Liam Neeson a vorbit în cadrul unui interviu pentru Variety despre colaborarea sa cu Scorsese și despre cât de important este noul său proiect, mărturisind că a pierdut 20 de kilograme pentru rolul părintelui Cristóvão Ferreira. De asemenea, actorul a subliniat că regizorul se dedică “200%” filmelor sale, însă celorlalți le cere să se implice “doar 100%”.

Realizarea peliculei a durat peste 20 de ani deoarece echipa de producție s-a confruntat cu numeroase probleme, printre care și un proces.

Dar se pare că așteptarea a meritat. Potrivit lui Liam Neeson, filmul regizat de Scorsese este “cu adevărat o moștenire” pentru industria cinematografiei.

O proiecție a lungmetrajului “Silence” este programată la Vatican pentru o audiență formată din câteva sute de preoți iezuiți, înaintea lansării limitate în SUA care va avea loc la data de 23 decembrie.

“Silence”

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar