“Inferno” – poster și trailer subtitrat: Tom Hanks se întoarce în rolul lui Robert Langdon

1

Tom Hanks se întoarce în rolul lui Robert Langdon, care este atras din nou într-un mister aproape imposibil de deslușit în noul film “Inferno”.

“Inferno” este un thriller regizat de Ron Howard după un scenariu scris de David Koepp (având la bază romanul cu același nume scris de Dan Brown). Filmul reprezintă continuarea pentru “Angels & Demons” (“Îngeri și Demoni”) din 2009. Așa cum am spus deja, Hanks își reia rolul și i se alătură Felicity Jones, Omar Sy, Sidse Babett Knudsen, Ben Foster și Irrfan Khan. Filmările s-au desfășurat în Veneția (Italia) și Budapesta (Ungaria). “Inferno” urmează să fie lansat la data de 28 octombrie 2016 în format 3D și 2D.

“Inferno”

Sony Pictures a făcut public primul poster și trailer pentru “Inferno”. Tom Hanks revine ca Robert Langdon după “The Da Vinci Code” (“Codul lui Da Vinci”) din 2006 și “Angels & Demons” (“Îngeri și Demoni”) din 2009.

În “Inferno”, Robert Langdon, faimosul expert în simbolistică, se află pe urmele unor simboluri care conduc la marele Dante. Într-o zi, Langdon se trezește într-un spital din Italia, suferind de amnezie. El se aliază cu Sienna Brooks (Felicity Jones), o doctoriță care îl poate ajuta să își redobândească memoria. Împreună, pornesc într-o misiune pentru a elucida un mister și a dejuca un complot la nivel mondial.

Din distribuție mai fac parte – Irrfan Khan care îl interpretează pe Harry Sims, Omar Sy pe Christoph Bruder și Sidse Babett Knudsen pe Dr. Elizabeth Sinskey, șefa Organizației Mondiale a Sănătății. Ben Foster interpretează personajul negativ, un om de știință care încearcă să salveze Terra de suprapopularea planetei.

“Inferno”

Regizorul Ron Howard a vorbit într-un interviu despre actorii pe care i-a ales pentru noua producție, spunând că și-a dorit ca Tom Hanks să fie înconjurat de o distribuție internațională, a cărei energie să sublinieze pericolul de viață și de moarte în care se află Robert Langdon.

Atât “The Da Vinci Code” (încasări de 758.2 milioane de dolari), cât și “Angels & Demons” (încasări de 485.9 milioane de dolari) s-au bucurat de succes în box office. Rămâne de văzut dacă Tom Hanks și Ron Howard vor reuși să se bucure de același succes cu al treilea film al seriei – “Inferno”.

În România, “Inferno” este distribuit de InterComFilm.

poster

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

1
Postează un comentariu

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Denisa Recent comment authors
Denisa
Vizitator
Denisa

De fiecare data, fara exceptie, indiferent de genul filmului, Tom Hanks isi face treaba ca la carte. M-am indragostit de acest actor inca de la inceputul carierei sale pe cand juca in filme precum BIG (1998). Ei bine, de atunci si pana acum s-au intamplat multe in ceea ce priveste industria filmului. Cu toate acestea Hanks s-a tinut tare pe pozitii si a jucat pot sa spun din ce in ce mai bine in toate filmele sale. Astept cu nerabdare sa vad Inferno! Cel mai probabil am sa-l vizionez online pe http://filmeonline247.com , un site unde gasesc des filme pe… Citeste mai mult »