Keanu Reeves oferă noi detalii despre “John Wick 2”

0

Keanu Reeves vorbește în cadrul unui interviu despre povestea și noile personaje din “John Wick 2”.

“John Wick 2” reprezintă continuarea filmului “John Wick” lansat în 2014, iar Keanu Reeves se întoarce în rolul principal alături de noi personaje. “John Wick” este un thriller de acțiune regizat de Chad Stahelski, care a strâns în box office suma de 86 de milioane de dolari (la un buget de 20 de milioane de dolari). Se pare că suma a fost suficientă pentru ca producătorii să pregătească un sequel.

În cadrul unui interviu acordat pentru IGN, Keanu Reeves a vorbit despre noile personaje.

Laurence Fishburne are un rol fantastic. El interpretează un personaj extraordinar căruia îi aduce umor și carismă – este un actor incredibil și sunt fericit că am avut ocazia să lucrez din nou cu el. Iar Peter Stormare – are mai mult decât o apariție cameo și aduce o notă de mister personajului său.

“John Wick 2” este regizat tot de Chad Stahelski, având la bază un scenariu scris de Derek Kolstad. Din distribuție mai fac parte – Common, care va fi antagonistul, Ruby Rose și Ricardo Scamarcio, însă nu au fost făcute publice detalii cu privire la rolurile ultimilor actori menționați. Ian McShane (Winston), John Leguizamo (Aurelio), Bridget Moynahan (Helen), Thomas Sadoski (Jimmy) și Lance Reddick (Charon) își reiau rolurile din “John Wick” (2014). Laurence Fishburne a fost confirmat în decembrie 2015, însă știrea a trecut oarecum neobservată deoarece a apărut în perioada premierei mult așteptatului – “Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”.

Atunci când Keanu Reeves a fost întrebat de poveste, acesta a răspuns că pentru echipă ceea ce contează este cum va evolua acțiunea sequel-ului.

Pentru noi a contat ceea ce se va întâmpla în următorul capitol. Care este continuarea poveștii? Lumea de dincolo. Lumea din spatele ei în materie de asasini. Un fel de evoluție a acțiunii. Este un proiect distractiv și am un personaj extraordinar.

Lionsgate a anunțat că premiera va avea loc la data de 10 februarie 2017 și va concura în box office cu “Fifty Shades Darker” a studiourilor Universal, “The LEGO Batman Movie” a studiourilor Warner Bros. și drama “The Mountain Between Us” a studiourilor 20th Century Fox.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar