Kelly Marcel va scrie scenariul filmului “Cruella”

1

La doi ani după ce Disney a anunțat că va realiza un film despre faimosul personajul Cruella De Vil din animația “101 Dalmatians”, studioul a ales în sfârșit persoana care se va ocupa de scenariu. Este vorba despre Kelly Marcel (“Fifty Shades of Grey”).

Potrivit The Hollywood Reporter, aceasta va scrie scenariul filmului “Cruella”, iar Disney încearcă să grăbească producția. Studioul nu a anunțat încă o dată de lansare pentru această versiune live-action.

90 (1)

Personajul Cruella de Vil a apărut pentru prima dată în romanul “101 Dalmatians” scris de Dodie Smith și publicat în 1956. Animația având la bază acest roman a fost lansată în 1961 și s-a bucurat de un succes imens în întreaga lume, devenind una din cele mai cunoscute și populare animații clasice Disney. Cruella a mai apărut într-un film live-action în 1996, Glenn Close fiind actrița care a interpretat-o în această versiune.

În ceea ce privește versiunea actuală, Disney nu a dezvăluit informații legate de scenariu, iar producția nu are încă regizor.

Disney va lansa mai multe filme live-action produse după animațiile sale clasice precum “Dumbo”, “Tink”, “Mulan”, “The Jungle Book”, “Beauty and the Beast”.

1 Comentariu
  1. Alex Tarau spune

    Mă doare capul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata