Lansări DVD, BD și BD3D ianuarie 2015 în România

0

Salutare cinefili!!! Bine v-am regăsit. A început un an nou, anul 2015. Astfel, continuăm proiectul început anul trecut, cu lansările pe DVD, blu-ray și blu-ray 3D. Astfel, în luna ianuarie se lansează:

Pe data de 15 ianuarie Odeon Film lansează:

pe DVD, blu-ray și blu-ray 3D combo (BD2D+BD3D): Teenage Mutant Ninja Turtles (Ţestoasele ninja)

ninja

Peste metropola New York s-a aşternut ÎNTUNERICUL. Shredder şi Clanul Piciorului controlează tot, de la poliţie la politicieni. Oraşul are nevoie de eroi. Patru fraţi orfani se ridică deasupra existenţei terne şi jalnice de sub pământ şi descoperă că destinul lor este să devină acei eroi: Ţestoasele Ninja. Pentru a salva oraşul de planul diabolic al lui Shredder şi al acoliţilor săi, Ţestoasele trebuie să facă echipă cu neînfricata jurnalistă April şi descurcăreţul său cameraman, Vern Fenwick.

DVD 48,5 lei                      BD 84,5 lei               BD3D 120 lei

Pe data de 16 ianuarie Empire Film lansează:

pe DVDThe skeleton twins (Gemenii)

gemenii

Atunci când gemenii Maggie şi Milo simt că trec printr-o perioadă foarte grea, o reuniune neaşteptată îi obligă să se confrunte cu motivul pentru care viaţa lor a mers aşa de rău. Uniţi ca gemenii, ei îşi dau seama că doar refacerea relaţiei dintre ei îi poate ajuta să meargă mai departe să-şi continue viaţa.

Cumpără acum

pe DVDWhen the game stands tall (Când totul e un joc)

joc

Inspirat după o poveste adevărată, filmul spune povestea remarcabilă de antrenor de fotbal a legendarului Bob Ladouceur. Acesta, i-a scos pe cei de la Salle High School Spartans din obscuritate cu un record de 151 victorii la rând. Astfel, a spulberat toate recordurile din orice sport american.

pe DVD și blu-rayEqualizer

equalizer

McCall este un bărbat care crede că a scăpat de negura trecutului și că va putea duce acum o viață liniștită. Dar când McCall o întâlnește pe Teri, o tânără aflată sub controlul unor violenți gangsteri ruși, el nu poate sta deoparte, ci simte nevoia să o ajute, scăpând-o din ghearele lor. Înarmat cu calități paranormale, care-i permit să-i pedepsească pe cei care-i brutalizează pe neajutorați, McCall iese din detașarea auto-impusă, simțind că îi reînvie dorința de dreptate. Dacă cineva are o problemă, o soartă potrivnică, sau dacă nu are la cine apela, în scenă intră… McCall. El este Equalizer.

Cumpără DVD                 BD 70 lei

Pe data de 21 ianuarie Odeon Film lansează:

pe DVD şi blu-rayThe maze runner (Evadarea: Labirintul)

maze runner

Thomas se trezeşte prins într-un labirint masiv, care se află în continuă schimbare, alături de un grup de băieţi neavând nicio amintire din lumea exterioară. Aceştia se confruntă cu obstacole periculoase la fiecare pas mai ales temutele Bocitoare care cutreieră noaptea coridoarele de beton. Thomas şi ceilalţi trebuie să pună cap la cap indiciile pentru a descoperi scopul lor real şi să găsească o cale de ieşire înainte de a fi prea târziu!

DVD 48,5 lei                     BD 76,9 lei

Pe data de 23 ianuarie Pro Video lansează:

pe DVD: Two faces of January (Triunghiul dragostei și al morții)

triunghiul

1962. Un cuplu american fancy, format din carismaticul Chester MacFarland (Viggo Mortensen) și atrăgătoarea lui soție, Colette (Kirsten Dunst), se află în vacanță în Atena, Grecia. În timp ce se plimbă printre ruinele celebrei Acropole, cei doi îl cunosc pe Rydal (Oscar Isaac), un tânăr american, vorbitor de limbă greacă care își petrece timpul lucrând ca ghid turistic și îmbrobodind turistele naive. Atras de frumusețea lui Colette și impresionat de bunăstarea și rafinamentul degajate de Chester, Rydal acceptă imediat invitația acestora la cină. Deși în aparență relaxat și sofisticat, Chester ascunde secrete întunecate. Atunci când Rydal îi vizitează la hotelul luxos în care stau, Chester îl presează pe acesta să-l ajute la transportarea unui individ în stare de inconștiență care l-ar fi atacat. În vria momentului, Rydal acceptă, lucru pe care îl va regreta din plin mai târziu, când evenimentele iau o întorsătură teribilă, iar el va fi în imposibilitatea de a mai ieși basma curată din această încurcătură. În plus, flirtul care are loc între Rydal și vulnerabila Colette duce la crize de gelozie și paranoia din partea lui Chester, mai mult chiar, la o periculoasă luptă de orgoliim şi nu numai, între cei doi. Călătoria îi poartă pe cei trei din Grecia, în Turcia, la Istanbul și la un final dramatic pe aleile ascunse ale Marelui Bazar.

Cumpără acum

pe DVD: Prințesa Diana

diana

Pelicula rememorează ultimii doi ani de viață ai celei mai îndrăgite prințese din istorie. Regizat de Oliver Hirschbiegel, filmul relatează o poveste de dragoste impresionantă, dar și felul în care prințesa și-a găsit adevărata fericire, bucurându-se de simpatia unei lumi întregi prin personalitatea copleșitoare și campaniile umanitare susținute.

Cumpără acum

pe DVDGrace de Monaco

grace

Aflată în plină ascensiune și cu un viitor strălucit la Hollywood, Grace se îndrăgostește de Prințul Rainier cu care se și căsătorește în 1956. Șase ani mai târziu, captivă într-o căsătorie nereușită, frumoasa prințesă primește o nouă șansă de a se întoarce la actorie după ce reputatul regizor Alfred Hitchcock îi oferă rolul principal într-unul din filmele sale. Cu toate acestea, contextul politic extrem de instabil dintre Franța și Monaco o împiedică pe Grace să-și urmeze pasiunea și o obligă să își facă datoria ca Prințesă de Monaco.

Cumpără acum

pe DVD: The hundred foot journey (Război în bucătărie)

razboi

Tânărul Hassan este echivalentul gastronomic al unui interpret cu ureche muzicală absolută. Emigrat cu familia în pitorescul sat Saint-Antonin-Noble-Val din sudul Franței, Hassan deschide Maison Mumbai, un minuscul restaurant în care-și vrăjește clienții cu echilibrul fenomenal al aromelor din preparatele sale. Pare o carieră pentru toată viața pentru Hassan, dar nu de aceeași părere este și Madame Mallory, înțepata patroană a restaurantului Le Saule Pleureur, prezent în ghidul Michelin. Enervată la culme de concurența aflată la cateva zeci de metri, Madame Mallory este gata de orice să-l scoata pe Hassan din peisajul gastronomic local.

Cumpără acum

pe DVDRush: Rivalitate și adrenalină

rush

Acțiunea peliculei are loc în epoca de aur a curselor Formula 1 și relatează povestea adevarată a doi dintre cei mai cunoscuți piloți din această competiție, rivali: James Hunt versus Niki Lauda, dar și lupta dintre echipele lor, McLaren și Ferrari. Filmul urmărește viețile celor doi, iubirile lor, dar și extraordinarul sezon de Formula 1 din 1976, în timpul căruia ambii șoferi au fost dispuși să riște totul pentru a fi campioni în sportul care nu permite erori: dacă faci chiar și cea mai mică greșeală, îți pierzi viața.

Cumpără DVD

Pe data de 29 ianuarie Empire Film lansează:

pe DVDTusk (Colți)

colti

Un tip pe nume Wallace Bryton dispare într-o regiune din Manitoba în timp ce îi lua un interviu unui navigator misterios pe nume Howard Howe, prietenul lui cel mai bun Teddy și iubita sa împreună cu un fost polițist încep să-l caute pe dispărut.

Cumpără acum

pe DVD şi blu-rayDeliver us from Devil (…Și ne izbăvește de cel rău…)

rau

 

Un pâlc de palmieri în deșertul irakian, în anul 2010. Trei pușcași marini americani coboară într-o încăpere subterană, neștiind că acolo îi așteaptă ceva și mai terifiant decât pe câmpul de luptă de deasupra…Patru ani mai târziu, la New York, o mamă, aflată în transă, își azvârle băiețelul în cușca leului din grădina zoologică, în timp ce în apropiere veghează o figură sinistră cu gluga trasă pe ochi…Zgomote ciudate se aud din subsol, iar fenomene inexplicabile sperie o familie care locuiește în oraș…O scriere în latină arhaică și alte simboluri stranii sunt descoperite în locații diferite, adâncind un mister care e prea înfricoșător pentru a fi dezvăluit…Sunt acestea doar coincidențe? Cât din ele este rodul imaginației? Și ce leagă zalele acestui lanț sinistru care se întinde de la un capăt al lumii la celălalt?

Cumpără DVD                       Cumpără BD

Pe data de 30 ianuarie Pro Video lansează:

pe DVD: Tom și Jerry show – sezonul 1 DVD 2
tom

Poznele fără vârstă ale simpaticilor Tom şi Jerry revin într-un serial cu totul nou! Desenele Tom şi Jerry redau aventurile cu hodoronc-tronc, pleosc, bum ale perechii de năzdrăvani, Tom şi Jerry! Şoarecele este meniul preferat al lui Tom, care porneşte într-o goană nebună dupa micuţul Jerry. Dar şoarecele ăsta nu se dă bătut cu uşurinţă. Aşa că ţineţi-vă bine!

https://www.youtube.com/watch?v=PLUs6G–gx0

Cumpără acum

pe DVD: Justice League: Throne of Atlantis (Liga Dreptății: Tronul Atlantidei)

liga

Întuneric, mister, legenda, acestea sunt şoaptele din abis ce răsună de-a lungul timpului când vine vorba despre Atlantida. Un regat uitat de mult pentru cei de la suprafaţă… însă în adancurile sale, mocneşte războiul. Atunci când un submarin american care traversă acest ţinut ascuns este atacat, Cyborg se avântă în adancurile întunecate pentru a investiga epava. Ceea ce se găseşte acolo se dovedeşte a fi o ameniţare îndeajuns de puternică încât îl va determina să convoace Liga Dreptăţii. În acest timp, la suprafaţa oceanului, rătăcitorul Arthur Curry, un om înzestrat cu puteri stranii, poate fi singura şansă de legatură între Atlantienii antici şi lumea noastră.

Cumpără acum

pe DVD şi blu-rayDolphin tale 2 (Povestea delfinului 2)

delfin2

Filmul continuă povestea curajosului delfin Winter, care îşi rănise grav coada într-o capcană pentru crabi, dar a fost salvat şi s-a recuperat miraculos, datorită unei proteze. Totuşi, lupta nu s-a terminat. Mama surogat a lui Winter moare, lăsând-o pe Winter fără unica prietenă şi colegă de piscină pe care a cunoscut-o. Cu toate acestea, pierdera mamei surogat, Panama, ar putea avea repercusiuni pentru Winter, care, conform regulilor USDA, nu poate fi adăpostită singură, deoarece comportamentul delfinilor cere ca aceştia să fie cuplaţi cu alţi delfini. Timpul se scurge şi începe o luptă contra cronometru pentru a-i găsi un companion lui Winter, înainte ca echipa din Clearwater să o piardă, fiind dusă într-un alt bazin.

Cumpără DVD                      Cumpără BD

pe blu-rayMajestic

majestic

Peter Appleton este un tânăr scenarist ambiţios. El are o viaţă împlinită: a făcut un prim film de succes, are o iubită, o carieră în ascensiune. Când totul îi merge atât de bine, ceva din trecutul lui îi dă viaţa peste cap. Appleton se refugiază în băutură şi într-o zi suferă un accident în care îşi pierde memoria. Ajuns într-un orăşel necunoscut, este confundat de întreaga comunitate cu un erou local, dispărut cu ceva ani în urmă. Peter îşi reface viaţa, întâlneşte marea dragoste, dar pe măsură ce trece timpul, memoria îi revine şi se confruntă cu o nouă dilemă: a cui viaţă s-o trăiască? A sa sau a celuilalt?!

Cumpără BD

pe DVD şi blu-rayThe expendables 3 (Eroi de sacrificiu 3)

expendeles3

Echipa Eroi de sacrificiu în frunte cu Barney şi Chistmas ajung faţă în faţă cu Conrand Stonebanks, cofondatorul echipei. Acesta, alături de Barney, a fondat grupul în urmă cu mai mulţi ani. Odată cu trecerea timpului, Stonebanks a devenit un traficant de arme fără scrupule, un personaj pe care Barney s-a văzut obligat să-l elimine definitiv… Sau cel puţin aşa a crezut că a facut. Sonebanks a înşelat moartea, iar acum şi-a facut o misiune din a pune capăt existenţei grupului Eroi de sacrificiu. Doar că, Barney are alte planuri. Acesta decide că trebuie să lupte împotriva „vechiului” cu „noul” și aduce în echipă și membri mai tineri, mai iuți, mai pricepuți în noile tehnologii. Ultima misiune a lor devine o confruntare între „școala veche” și experții în tehnologie ai grupului, o confruntare dintre cele mai personale pentru „The Expendables”.

Cumpără DVD                        Cumpără BD

Pe data de 30 ianuarie Odeon Film lansează:

pe DVD: Vikings (Vikingii) sezonul 1

vikings

 

Vikingii urmărește aventurile lui Ragnar Lothbrok, cel mai mare erou al vremurilor sale. Serialul ne prezintă viața și acțiunile bandei de vikingi, dar și a familiei lui Ragnar și drumul său către tronul triburilor vikinge. Pe lângă faptul că este un luptător neînfricat, Ragnar îmbrățișază tradițiile și devotamentul către zei, legenda spunând că era un descendent direct al lui Odin, zeul războiului și al războinicilor.

Cumpără acum
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata