Furios și iute 8 pe Blu-ray și DVD

0

Acum că Dominic Toretto si Letty Ortiz sunt în Luna de Miere, și Brian și Mia au fost scoși, iar restul echipei a-u fost exonerați, echipa a găsit calea spre o viață normală. Dar atunci când o femeie misterioasă îl seduce pe Dom într-o lume a crimei pare să nu fie capabil de a scăpa și trădează familia. Se vor confrunta cu încercări pe care îi va testa ca niciodată înainte. De la coastele Cubei și pe străzile din New York până în câmpiile înghețate ale Marii Barents, echipa de elită va traversa globul pentru a opri o anarhistă din a declanșa haosul în lume și pentru a recupera omul care a creat familia.Acum, Dom și Letty sunt în luna de miere, Brian și Mia s-au retras din acțiune, iar restul echipei a fost exonerată de orice vină. Cu toții par să ducă o viață cât de cât normală. Dar, când o femeie misterioasă , îl seduce pe Dom să intre în lumea interlopă, acesta pare că nu mai are scăpare, și, când acesta ajunge să-i trădeze pe cei care îi erau cei mai apropiați, cu toții vor fi supuși unor încercări cum nu și-au imaginat vreodată.

Titlul original: THE FATE OF THE FURIOUS

Titlul în limba română: FURIOS ȘI IUTE 8

Regia: F. Gary Gray

Gen: aventură

Distribuţie: Luke Evans, Vin Diesel, Kurt Russell, Jason Statham, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Charlize Theron

DistribuitorEmpire Film: www.facebook.com/EmpireFilm

Site achiziționare filme: www.empirefilm.ro

Format disponibil

Furios și iute 8 (The fate of the furious) va fi disponibil în magazinele de specialitate din 21 august în format Blu-ray și DVD. Pentru cei care încă nu au seria, Empire Film a pregătit o ofertă de nerefuzat. Toată seria de 8 filme pe Blu-ray (299,90 lei) şi DVD (129,90 lei).

Trailer subtitrat:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata