“Fun Mom Dinner”, mamele o iau razna

O noapte de pomină - din 18 august la cinema

0

“Fun Mom Dinner” este o comedie americană regizată de Alethea Jones după un scenariu scris de Julie Rudd.

Din distribuţie fac parte: Katie Aselton, Toni Collette, Bridget Everett, Molly Shannon, Adam Scott şi Adam Levine.

Am văzut “Fun Mom Dinner” joi la Grand Cinema Băneasa. Patru mame ale căror copii merg la aceeaşi grădiniţă se hotărăsc să iasă împreună la o cină pentru a se cunoaşte mai bine. Însă, o seară, aparent, liniştită se transformă în una nebună, căci mamele se dezlănţuie şi petrec o noapte pe care nu o vor uita prea curând.

Subiectul pe care îl abordează pelicula nu aduce nimic nou. Anul trecut, a fost lansat un film despre mame care îşi doresc să evadeze din stresul şi rutina zilnică, “Bad Moms”/ “Mame bune şi nebune”, care, din punctul meu de vedere, are o temă, oarecum, asemănătoare cu “Fun Mom Dinner”, în ambele lungmetraje, fiind vorba despre mame care o iau puţin razna şi fac lucruri nebuneşti. Spre deosebire de “Bad Moms”, “Fun Mom Dinner” nu beneficiază de personaje bine conturate, iar scenariul este plictisitor, pe alocuri.

“Fun Mom Dinner” ne face repede cunoştinţă cu cele patru mame protagoniste. Kate (Toni Collette), o persoană antisocială care evită să vorbească cu celelalte mame, Jamie (Molly Shannon), care a divorţat şi petrece mult timp pe instagram, Melanie (Bridget Everett), prietenoasă, dar cu un comportament de militar şi Emily (Katie Aselton), fostă avocată şi bună prietenă, încă din copilărie, cu Kate.

Toate sunt mame devotate şi grijulii, însă, în acelaşi timp, vor să fie cunoscute şi pentru alte calităţi, lucruri, nu doar pentru faptul că sunt mame.

Kate, aşa cum am spus deja, nu socializează deloc cu celelalte mame, singura prietenă fiind Emily, pe care o cunoaşte de mulţi ani. Astfel, Kate ajunge, fără voia sa, la cina mamelor, fiind păcălită de Emily şi, chiar dacă îşi doreşte să plece, în cele din urmă, rămâne şi îşi dă seama că poate fi distractiv să vorbească cu alte mame.

Treptat, lucrurile o iau razna, iar mamele constată că viaţa este departe de a se fi terminat odată cu naşterea copiilor.

Distribuit de Ro Image 2000, “Fun Mom Dinner” poate fi vizionat în cinematografele din România din 18 august 2017. Vizionare plăcută!

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar