“Kung Fu Panda 3”, aventurile lui Po continuă

0

“Kung Fu Panda 3” este o animație 3D produsă de DreamWorks Animation și Oriental DreamWorks, fiind distribuită de 20th Century Fox. Regizat de Jennifer Yuh Nelson și Alessandro Carloni, filmul are la bază scenariul scris de Jonathan Aibel și Glenn Berger.

“Kung Fu Panda 3” reprezintă a treia animație din celebra franciză “Kung Fu Panda”. Din distribuție fac parte – Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, J. K. Simmons, Jackie Chan, Lucy Liu, Seth Rogen, David Cross, Bryan Cranston, Kate Hudson și James Hong. Jean-Claude Van Damme și Randall Duk Kim și-au reluat rolurile maestrului Croc, respectiv Oogway, din primele două animații ale francizei. Distribuția a avut parte de o schimbare importantă – Kate Hudson a înlocuit-o pe Rebel Wilson în rolul lui Mei Mei.

“Kung Fu Panda 3”

Așteptam cu nerăbdare “Kung Fu Panda 3” deoarece sunt o mare fană a francizei și pot să spun că nu m-a dezamăgit. Consider că animația reprezintă un sequel foarte reușit, care vine după o altă continuare foarte bună – “Kung Fu Panda 2”. Sunt cazuri în care sequel-ul sau sequel-urile nu sunt la fel de bune ca filmul original, însă nu este cazul francizei “Kung Fu Panda”, care oferă publicului trei animații excelente cu scenarii solide.

Cei care au urmărit “Kung Fu Panda 2” știu că finalul este unul deschis care lasă loc unei continuări. Mai mult decât atât, scena finală a celei de-a doua animații a francizei ne arată în ce direcție se va îndrepta următorul episod. Tatăl biologic al lui Po, Li Shan, care locuiește într-un sat al urșilor panda, simte că fiul său este în viața. Așadar, încă de la acea scenă putem bănui în ce direcție se îndreaptă “Kung Fu Panda 3”.

“Kung Fu Panda 3”

Ceea ce îmi place la această animație este faptul că îmbină bine momentele de acțiune cu cele comice, iar Po este la fel de simpatic ca întotdeauna. Filmul începe cu maestrul Oogway care se află în tărâmul spiritelor unde are o confruntare cu Kai, a cărui misiune este aceea de a se întoarce în lumea celor vii pentru a fura chi-ul, adică forța vieții, de la maeștrii kung fu. Planul său este să fure chi-ul tuturor maeștrilor, ultimul fiind eroul nostru – Po.

Când Kai reușește să se întoarcă pe Pământ, Po are deja probleme deoarece maestrul Shifu îl face responsabil cu predarea artelor marțiale. După o ședință nereușită cu vechii săi prieteni – Tigress, Mantis, Viper și Monkey, Po trece printr-o criză de identitate, nefiind sigur dacă este pregătit pentru a preda kung fu. Nu este prima dată când Po se confruntă cu astfel de probleme, însă de această dată încearcă să se descopere, să afle cine este cu adevărat și ce trebuie să facă. Po se reunește cu tatăl său biologic, Li (fanii seriei știu că Po a fost adoptat și crescut de o gâscă), spre dezamăgirea domnului Ping, tatăl gâscă, care se teme să nu își piardă fiul.

Nu uita sa citesti

Expend4bles

The Nun II

Related Posts

Kai

Între timp, Kai învinge din ce în ce mai mulți maeștri kung fu, iar întâlnirea dintre el și Po se apropie cu pași repezi. Pentru a avea o șansă să salveze ținutul, Po se duce cu tatăl său biologic, Li, în satul secret al urșilor panda, unde trebuie să învețe să stăpânească chi-ul. Va reuși Po? De-a lungul seriei, acesta s-a confruntat cu mulți maeștrii malefici și a reușit de fiecare dată să își salveze prietenii. Va reuși și acum?

“Kung Fu Panda 3”

Scenariul este, cum am spus deja, solid și se poate observa că echipa a lucrat la detalii și au dorit să ofere publicului o animație de calitate. Avem multe personaje, vechi și noi, însă consider că fiecăruia i s-a dat șansa să aibă ceva de spus în cel de-al treilea episod al francizei. Astfel, putem remarca încrederea cu care echipa a construit scenariul, personajele, cu care a ales distribuția, care cuprinde nume importante precum Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman sau Jackie Chan.

Po

În concluzie, producătorii au reușit din nou să aducă pe marile ecrane o animație excelentă pentru cei mici și cei mari, prezentându-ne aventurile amuzante și magice ale simpaticului Po. “Kung Fu Panda 3” poate fi văzut în cinematografele din țară începând cu 18 martie, fiind distribuit de OdeonFilm.

poster

[review]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata