Urzeala tronurilor sezonul 5 pe DVD

0

Urzeala tronurilor revine cu cel de-al cincilea sezon şi continuă aventurile personajelor noastre preferate. Războiul dintre cele cinci regate care părea cândva să fi ajuns la final intră acum într-o fază nouă şi mai haotică. Westeros este în pragul colapsului şi mulţi încearcă să profite de moment pentru a-l „devora”. Prin intermediul fiului ei mai mic, Tommen, Cersei Lannister pare să-şi fi atins în sfârşit visul de-a conduce Casa Lannister. Drumul ei la putere a fost blocat până acum de bărbaţii din familia ei, însă acum pare că nimic nu-i mai poate sta în cale; chiar dacă regele de drept este Tommen, acesta încă este prea mic pentru a lua decizii importante şi poate fi uşor manipulat de mama lui. Practic, Cersei este acum conducătoarea celor Şapte Regate.

Game of Thrones-S5_DVD_3D pack

Pro Video ne-a pregătit o surpriză pentru acest serial. Cei care achiziționează filme online, pot cumpăra versiunea cu un ou de dragon.

gt

Titlul original: GAME OF THRONES SEASON 5

Titlul în limba românăURZEALA TRONURILOR SEZONUL 5

Regia: David Benioff

Gen: fantastic

Actori: Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Kit Harington

Distribuitor: ProVideo: www.facebook.com/Provideo.ro

Format disponibil:

Urzeala tronurilor sezonul 5 (Game of thrones season 5) va fi disponibil din 16 martie în toate magazinele de specialitate în format DVD și DVD ediție specială (versiunea cu ouă de dragon).

Trailer subtitrat:

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar