Primul trailer subtitrat și poster din Point Break

0

Warner Bros. Pictures a lansat primul trailer și poster pentru filmul Point Break. E un remake al clasicului din 1991 care i-a avut în roluri principale pe Patrick Swayze și Keanu Reeves. Acest remake va avea premiera pe 25 decembrie 2015 și va fi lansat în 3D.

În acest remake al thriller-ului de acțiune Point Break, un tânăr agent FBI, Johnny Utah, se infiltrează într-o echipă de atleţi înnebuniţi după adrenalină, conduşi de carismaticul Bodhi. Aceşti atleţi sunt bănuiţi de jafuri făcute pe căi neobişnuite. Adânc sub acoperire, şi cu viaţa tot timpul în pericol, Utah se chinuie să aducă dovezi că aceştia sunt de vină pentru aceste jafuri.

Filmul va fi plin de numere de acrobații pe care nu le-am mai văzut în niciun film pe marele ecran. Aceste secvenţe de acțiune sunt realizate de atleţi de elită, campioni la concursurile de surfing şi curse în viteză pe motociclete.

Starurile filmului sunt: Édgar Ramírez (Bodhi), Luke Bracey (Johnny Utah) alături de Ray Winstone, Teresa Palmer şi Delroy Lindo. De regie se ocupă Ericson Core, de scenariu, Kurt Wimmer (Salt, Law Abiding Citizen).

poster

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata