“Midnight Sun”, emoţionant

Distribuit de Vertical Entertainment!

0

Midnight Sun” (“Sub soarele nopţii”) este un film regizat de Scott Speer după un scenariu scris de Eric Kirsten, având la bază pelicula japoneză cu acelaşi nume.

Din distribuţie fac parte: Bella Thorne, Patrick Schwarzenegger şi Rob Riggle.

Am văzut “Midnight Sun” la Movieplex, Plaza România. În regia lui Scott Speer, filmul ne face cunoştinţă cu Katie, o tânără de 18 ani care suferă de o boală rară care nu îi permite să se expună la lumina natură, motiv pentru care poate să iasă din casă doar noaptea.

Ea îl ştie pe Charlie, încă de când erau copii, chiar dacă tânărul nu o cunoaşte. El trecea în fiecare dimineaţă prin faţa casei lui Katie, iar aceasta îl privea de fiecare dată cum mergea spre antrenamentele de înot.

Într-o seară, Katie se duce la gară ca să cânte oamenilor care se întorceau în oraş, iar acolo se întâlneşte, spre marea ei surpriză, cu Charlie. Adolescentul este impresionat de talentul muzical al lui Katie, iar această întâlnire constituie începutul unei frumoase poveşti de dragoste.

Cu ajutorul lui Charlie, Katie descoperă lumea aşa cum este ea şi cum nu avusese ocazia să o vadă până atunci, însă tânăra nu are curajul să îi mărturisească de cumplita boală de care suferă, deşi tatăl ei o îndeamnă să îi spună adevărul cât mai repede.

Ce se va întâmpla mai departe, rămâne să descoperiţi, vizionând filmul la cinema!

Nu uita sa citesti

Bullet Train

Related Posts

Elvis

Anul 2017 ne-a adus lungmetrajul “Everything, Everything” (“Absolut tot”) o poveste emoţionantă între Maddy, o tânără diagnosticată cu imunodeficienţă severă combinată (SCID), un sindrom rar şi periculos, care  nu îi permite să iasă din casă, şi Olly, un adolescent care îi va schimba viaţa. Anul 2018 ne prezintă o altă poveste plină de emoţie, tot despre doi adolescenţi care vor încerca să depăşească toate obstacolele impuse de o boală crudă.

“Midnight Sun” este un film care ne aminteşte cât de frumoasă poate fi viaţa, cât de important este să fii fericit şi cum trebuie să profiţi de fiecare clipă şi să o trăieşti ca şi cum ar fi ultima. Iubirea îşi poate face apariţia atunci când te aştepţi cel mai puţin şi aduce o fericire care, uneori, nu poate fi descrisă în cuvinte, putând fi doar simţită.

Mi-a plăcut mult cum a fost conturată relaţia foarte strânsă dintre Katie şi tatăl ei, Jack, care îşi doreşte ceea ce este mai bine pentru fiica lui. În consecinţă, este dispus să facă orice pentru a se asigura că aceasta se bucură în totalitate de viaţă.

Katie, la rândul ei, are foarte mare încredere în tatăl ei, cu care poate vorbi despre orice lucru. Mama ei a murit când era doar un copil, iar Jack a preluat toate responsabilităţile, fiind tată şi mamă, în acelaşi timp. De asemenea, de fiecare dată când Katie are de luat o decizie importantă, aceasta apelează la sfatul şi ajutorul tatălui ei. Cu alte cuvinte, între ei nu există secrete şi au o relaţie tată-fiică bazată pe încredere şi respect.

În ce priveşte distribuţia, protagoniştii Bella Thorne şi Patrick Schwarzenegger se descurcă excelent în rolurile Katie, respectiv Charlie, transmiţând trăirile primei iubiri, preocupările adolescentine, dorinţa de a trăi şi de a îndeplini cele mai râvnite visuri. Surpriza plăcută vine din partea actorului, Rob Riggle, care îl interpretează pe Jack, tatăl lui Katie, un rol care i se potriveşte ca o mănușă.

“Midnight Sun” a ajuns în cinematografele din România vineri, 20 aprilie 2018, fiind distribuit de Vertical Entertainment. Vizionare plăcută!!

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata