“Avengers: Infinity War”, un nou succes Marvel

Distribuit de CineForum!!

0

“Avengers: Infinity War” (“Răzbunătorii: Războiul Infinitului”) este un film cu supereroi regizat de Anthony şi Joe Russo după un scenariu scris de  Christopher Markus şi Stephen McFeely.

Din distribuţie fac parte: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Don Cheadle, Tom Holland, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Danai Gurira, Letitia Wright, Dave Bautista, Zoe Saldana, Josh Brolin şi Chris Pratt.

Aşteptam cu nerăbdare al treilea film din seria “Avengers: Infinity War” şi mă bucur că am avut ocazia să îl văd în avanpremieră la T Imax, Afi Cotroceni.

După succesele înregistrate de “Avengers” (2012) şi “Avengers: Age of Ultron” (2015), Marvel revine cu “Avengers: Infinity War”, un film care reuneşte cele mai populare personaje ale Universului Marvel, reuşind să ofere o experienţă care nu trebuie ratată de niciun fan al seriei. Dintre cele trei filme cu Răzbunătorii, în opinia mea, “Infinity War” este cel mai reuşit şi nu este niciun secret că acesta va avea parte de o continuare, care, în mod cert, va aduce numeroase surprize.

“Infinity War” îşi răsfaţă fanii cu cele mai populare personaje Marvel, cu o acţiune extraordinară şi cu o poveste captivantă care te va ţine cu sufletul la gură până în ultimul moment, lăsându-te, totodată, cu o mulţime de întrebări la care vei dori să afli răspunsul cât de repede se poate. Asemenea filmelor marca Marvel, scenariul mizează pe umor şi situaţii comice, însă nu duce lipsă nici de momente emoţionante.

Nu uita sa citesti

Expend4bles

The Nun II

Related Posts

Sunt convinsă că fanii francizei se aşteptau ca, mai devreme sau mai târziu, să aibă loc o confruntare între Răzbunători şi maleficul Thanos. Planul lui Thanos este de a strânge cele şase pietre ale Infinitului, căci, doar în acest mod, va putea să stăpânească întregul Univers şi să îl conducă după bunul său plac, stabilind cine merită să trăiască şi cum trebuie să trăiască fiecare făptură a Universului. În calea reuşitei sale, stau Răzbunătorii, care vor trebui să fie mai uniţi ca niciodată şi să lupte mai tare ca oricând pentru a îl înfrânge pe Thanos, care pe măsură ce găseşte pietrele Infinitului devine din în ce în mai puternic şi, implicit, mai greu de învins.

Thanos crede că universul se află în afara echilibrului, resursele acestuia sunt finite, nefiind suficiente pentru a hrăni toate creaturile sale. Astfel, în opinia sa, este nevoie de o nouă ordine, ceea ce înseamnă că jumătate din populaţia galaxiei trebuie să moară pentru ca ceilalţi să beneficieze de resursele universului. Dar, pentru a putea să realizeze ceea ce îşi propune, are nevoie de cele şase pietre ale Infinitului: două se află pe Pământ, una fiind la Doctor Strange, iar cealaltă la Vision, în timp ce celelalte patru pietre sunt împrăştiate în cosmos.

Supereroii se mobilizează repede pentru a îl împiedica pe Thanos să găsească toate cele şase pietre ale Infinitului, însă vor reuşi să salveze galaxia, înainte de a fi prea târziu?

Acţiunea filmului se desfăşoară într-un ritm alert deoarece prezintă scene cu cele mai importante personaje Marvel, cum ar fi: Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow, Doctor Strange, Spider Man, Black Panther, Wanda Maximoff, Vision şi  Guardians of the Galaxy. Aşadar, pelicula are nevoie de toată atenţia ta pentru a nu rata scene importante şi indicii cheie.

În ce priveşte efectele speciale, Marvel nu dezamăgeşte nici de această dată, din contră, surprinde din nou cu scene de luptă complicate încărcate cu tensiune şi trucuri uimitoare, nu vreau să intru în detalii, însă Doctor Strange va fi protagonistul unor momente impresionante, efectele speciale fiind, cu adevărat, remarcabile.

Acestea fiind zise, dacă nu aţi ajuns încă la “Avengers: Infinity War”, trebuie neapărat să mergeţi. Distribuit de CineForum, filmul a ajuns în cinematografele din România vineri, 27 aprilie 2018. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata