“My Little Pony: The Movie”, prietenia este magică

Din 13 octombrie 2017 la cinema!

0

My Little Pony: The Movie” este o animaţie regizată de Jayson Thiessen după un scenariu scris de Meghan McCarthy.

Am văzut “My Little Pony: The Movie” la Cinema City Afi Palace Cotroceni şi mi-a amintit că prietenia este magică şi că oricine are prieteni se poate considera o persoană norocoasă. Filmul are la bază desenele “My Little Pony: Friendship Is Magic”, aşadar fanii poneilor coloraţi vor fi încântaţi să îşi revadă personajele preferate, iar ceilalţi care nu au avut ocazia să vadă desenele vor face cunoştinţă cu nişte ponei veseli şi optimişti.

Animaţia semnată de Jayson Thiessen aduce mesaje pozitive de a aprecia sprijinul şi sfaturile prietenilor, de a rezolva problemele cu calm şi de a nu uita să fim fericiţi, sau, mai bine zis, cum să fim fericiţi.

Acţiunea are loc în tărâmul magic al poneilor de toate culorile, Equestria. Bucuria poneilor este curmată de o forţă întunecată, iar grupul de prieteni buni: Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy și Rarity sunt nevoiţi să pornească la drum pentru a ajunge tocmai până la capătul Equestriei, ca să îşi salveze oraşul.

Storm King, inamicul principal al poneilor, nu poate fi învins uşor. De aceea, micuţii coloraţi trebuie să rămână uniţi pentru a putea trece cu bine de această grea încercare.

Spre deosebire de alte animaţii, “My Little Pony: The Movie” se adresează, în principal, copiilor, dar cred că şi părinţii se vor bucura de aventurile prinţesei Twilight şi ale grupului ei de prieteni.

Nu uita sa citesti

Coloana sonoră cuprinde 13 melodii bine realizate, cu versuri uşor de reţinut şi de fredonat pe care veţi dori, cu siguranţă, să le ascultaţi şi după ce veţi ieşi din sala de cinema. Piesa principală aparţine cântăreţei Sia şi, în opinia mea, este cea mai reuşită melodie a animaţiei. O puteţi asculta aici:

Ce lecţie învăţăm din “My Little Pony: The Movie”? Să ne apreciem prietenii pe care îi avem şi să nu uităm că nu este niciodată prea târziu pentru a ne face prieteni noi, să ne bucurăm de fiecare clipă, să cântăm, să dansăm şi să fim fericiţi.

Distribuit de Vertical Entertainment, “My Little Pony: The Movie” a avut premiera în cinematografe vineri, 13 octombrie 2017. Vizionare plăcută!

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar