Lansări DVD, BD și BD3D noiembrie 2014 în România

0

În noiembrie 2014, în România, se lansează pe suport DVD, BD și BD3D următoarele filme:

Pe data de 5 noiembrie Empire film lansează:

pe DVD: Think like a man too (Nebunie la Las Vegas)

 think

Continuare a hitului comic din 2012, Think Like a Man Too ni-i arată pe eroi gata să se destrăbăleze în Las Vegas. Zeke, Dominic şi Cedric sunt invitaţi la o petrecere a burlacilor de pomină, dar în calea distracţiei se vor afla chiar iubitele lor Candace, Kristen şi Lauren, hotărâte să le arate că petrecerea burlăciţelor este încă şi mai straşnică. Ce echipă va organiza cel mai tare dezmăţ din Las Vegas?

Cumpără acum

pe DVD şi blu-rayFading gigolo (Gigolo de ocazie)

fading

Fading Gigolo spune povestea lui Fioravante, care se hotărăşte să devină un Don Juan profesionist pentru a face rost de banii necesari prietenului său, Murray. Cu Murray pe post de „manager”, cei doi sunt repede prinși în mrejele amorului și ale banilor…

Cumpără DVD                     Cumpără BD

pe blu-rayGhostbusters (Vânătorii de fantome)

ghost

Când trei ciudaţi oameni de ştiinţă, Peter Venkman, Ray Stantz şi Egon Spengler îşi pierd locurile de muncă la universitate, se decid să intre într-o afacere pe cont propriu devenind astfel vânători de fantome. Dupa un început lent, reuşesc să aibă din ce în ce mai mulţi clienţi care vor sa scape de prezenţele paranormale. Când un zgârie-nor din centrul oraşului devine un focar de activitate al fantomelor, legat de un vechi zeu pe nume Gozer, echipa de vânători are mari probleme.

Cumpără BD

pe blu-rayGhostbusters 2 (Vânătorii de fantome 2)

ghost2

Au trecut patru ani de când vânătorii au acţionat ultima dată. Dr. Peter Venkman, un parapsiholog vestit şi încântător, a fost retrogradat să monteze un talk-show TV despre fenomenele paranormale. Foştii camarazi, Ray Stanz şi Winston Zeddemore, îşi câştigă existenţa organizând petreceri pentru zilele copiilor. Dana Barrett trăieşte în New York împreună cu fiul ei în vârstă de opt luni, Oscar, şi lucrează la Muzeul de Artă din Manhattan. Totul pare să fie în regulă până când căruţul în care se află micuţul Oscar începe să se mişte şi ajunge în mijlocul traficului. Dana face totul ca să-l salveze pe Oscar, dar îşi dă seama ca paranormalul a reapărut în viaţa ei şi îi ameninţă copilul. Vânătorii de fantome nu pot rezista strigătului de ajutor al Danei şi reformează grupul.

Cumpără BD

pe DVD şi blu-rayBrick mansions (Zona de pericol)

brick

În Detroit, într-un prezent distopic, case abadonate adăpostesc cei mai periculoşi criminali. E cartierul cu case sociale locuite acum de cei mai răi dintre cei răi, Brick Mansions. Incapabile să ţină sub control violenţele, autorităţile au închis cartierul cu un zid, sub pretextul că ar proteja restul oraşului de locuitorii din Brick Mansions, degeneraţi care îşi fac singuri legea. În Brick Mansions doar cel mai puternic supravieţuieşte. În această comunitate dură, şeful e Tremaine, baronul drogurilor, interpretat de RZA. După un ultim jaf, drumurile lui se întretaie cu cele ale poliţistului sub acoperire Damien Collier, intrerpretat de Paul Walker. De fapt, cei doi au ceva de împărţit din trecut, iar graniţa dintre justiţie şi răzbunare poate fi foarte uşor de trecut. Pentru Damien, fiecare zi e o luptă împotriva corupţiei şi, deşi la început pare surprinzător, îşi găseşte un aliat într-unul din ultimele suflete curate din Brick Mansions. E vorba de Lino, interpretat de David Belle. Prizonier în jungla imprevizibilă şi periculoasă din Brick Mansions, Lino se zbate zi de zi ca să ducă o viaţă cinstită. Justiţiar din fire, Lino are ca singur scop binele comunităţii. La prima lor întâlnire, diferenţele dintre ei se dovedesc atât de mari, încât ideea să se alieze pare aproape imposibilă. Dar, ceea ce-i deosebeşte îi apropie şi scoate ce-i mai bun din fiecare, mai ales atunci când Damien şi Lino îşi dau seama că au un duşman comun: Tremaine. Cei doi vin din lumi complet diferite, şi drumurile lor nu li s-ar fi întretăiat niciodată. Dar când Tremaine o răpeşte pe iubita lui Lino, lucrurile încep să escaladeze şi un lanţ de evenimente pline de adrenalină face ca cei doi se vadă nevoiţi să acţioneze împreună. Damien acceptă cu mari îndoieli ajutorul neînfricatului sportiv, fost puşcăriaş, însă amândoi vor încerca să pună capăt unui plat sinistru care ar urma să distrugă întregul oraş. Cei doi leagă încet, încet o relaţie de prietenie când îşi dau seama că nu sunt atât de diferiţi precum credeau la început şi, mai ales, când descoperă că ceea ce se întâmplă dincoace şi dincolo de zidurile cartierului Brick Mansions nu e deloc ceea ce pare la prima vedere.

Cumpără DVD                      Cumpără BD

pe blu-ray: Steven Spielberg boxset

sp

 

Steven Spielberg Director’s Collection Boxset cuprinde o selectie de filme de neuitat, de Oscar:

1. Duel (1971)

Duel pe autostradă, primul film al lui Steven Spielberg cu mașini, a prefațat marele succes Jaws. Folosind minimum de dialog și efecte, pelicula definește creația ulterioară a lui Spielberg. Duel pe autostradă este povestea lui David Mann, un om de afaceri care se suie în mașină pentru un drum lung spre o întâlnire urgentă. Duelul începe în momentul în care Davis încearcă să depășească un camion care mergea încet. Șoferul depășit se simte ofensat și astfel începe o luptă plina de suspans între cei doi. Șoferul camionului îl amenință pe David la fiecare curbă a autostrăzii după care încearcă să-l împingă pe o șină de tren, într-o cabină telefonică și se angajează într-o cursă de viteză în care se pare ca îl va urmării pe David la infinit. Sperând că va scăpa de camionul de coșmar, David oprește la o cafenea, dar își dă seama că șoferul care îi face necazuri este și el acolo. Acesta nu este văzut pe parcusul filmului, cu excepția brațului pe care îl scoate pe geam în timpul duelului de pe autostradă, Spielberg folosindu-se de mașină pentru a creea un monstrul care hărțuiește.

2. The Sugarland Express (1974)

Deşi mai are doar patru luni până la ispăşirea pedepsei, Clovis evadează, alarmat de soţia sa că unicul lor copil a fost înstrăinat. Ei iau ca ostatic un poliţist naiv, şi-l silesc să-i transporte cu maşina acolo unde se află baieţelul lor captiv, deşi au pe urme o adevarată poteră şi o caravană mediatică.

3. Jaws (1975)

În anul 1975, regizorul Steven Spielberg a ecranizat best seller-ul lui Peter Benchley. Unul dintre cele mai mari succese din istoria filmului, Fălci a lăsat o amprentă de neuitat, atât asupra publicului, cât şi asupra celor care merg la plajă, descriind în câteva cuvinte, o mare înspăimântătoare: „NU INTRA ÎN APĂ!” Teroarea odată pornită, Roy Scheider, Richard Dreyfuss și Robert Shaw trebuie să-și unească forțele într-o încercare disperată de a distruge un ucigaș ce cântărește aproape trei tone.

4. 1941 (Theatrical and Extended Versions) (1979)

Acţiunea se petrece pe coastele Californiei, în primele zile după dezastrul provocat de japonezi flotei Statelor Unite de la Pearl Harbor. Panica e pe cale să-i cuprindă pe californieni, care se aşteaptă la o invazie. Şi în timp ce un ditamai general de armată este însărcinat cu apărarea coastei, comandantul unui submarin japonez din zonă are cu totul altfel de probleme, neştiind cum să procedeze cu o tânără înotătoare, eşuată pe coşul submarinului. Toţi tinerii sunt cuprinşi de patriotismul cel mai înflăcărat; un pilot survolează neobosit graniţele, sfârşind prin a se prăbuşi în mijlocul Bulevardului Hollywood; un localnic e încantat că, în sfârşit, îşi va putea testa tunurile instalate; acasă tanchiştii fac exerciţii; ofiţerii au acum ocazia să se fălească în faţa iubitelor…

5. E.T. The Extra-Terrestrial (1982)

Un grup de extratereștri vizitează Pământul, iar unul din ei se pierde și rămâne izolat pe această planetă. Extraterestrul este găsit de un băiețel de 10 ani, Elliot. Curând cei doi încep să comunice și leagă o prietenie mai puțin obișnuită, în care E.T. învață multe despre viața de pe Pământ, iar Elliot despre adevăratele valori ale vieții și semnificația prieteniei. E.T. dorește să plece acasă, dar dacă Elliot îl va ajuta, își va pierde noul prieten.

6. Always (1989)

Pete Sandich și prietenul lui, Al Yackey, sunt piloți utilitari. Când un incendiu izbucnea într-o pădure, ei erau chemați primii. Lupta cu focurile era meseria lor. Pete găsește dragostea adevărată, dar nu renunță la slujbă. Când moare, iubita lui Dorinda, de abia poate face față durerii și cu greu reușeste să-și duca viața mai departe. Nu-l puteau auzi, nu-l puteau vedea, dar era acolo când aveau nevoie de el… Chiar și după ce a murit.

7. Jurassic Park (1993)

Dr. Alan Grant şi dr. Ellie Sattler sunt invitaţi de miliardarul excentric John Hammond pentru deschiderea unui nou parc de distracţii pe o insulă din Costa Rica. Hammond reuşise să cloneze dinozauri prin prelevarea de ADN din sângele supt de insecte preistorice şi să pună bazele unei rezervaţii imense de animale preistorice. Dar, din păcate, sistemele de protecţie ale parcului cedează şi dinozaurii pierduţi de sub control trebuie distruşi.

8. The Lost World: Jurassic Park (1997)

Au trecut patru ani de la încercarea nereuşită de a crea un parc populat cu dinozauri pe Insula Nublar. Dar John Hammond nu a pierdut deloc timpul şi acum îi mărturiseşte lui Ian Malcolm că mai există o insulă, despre care nu ştie nimeni, unde au fost creaţi iniţial dinozaurii de pe Nublar. Uitaţi de lume, dinozaurii au supravieţuit şi au crescut în Atelierul B de pe Insula Serna şi acum Hammond este nerăbdător să-şi facă cunoscute realizările. Înainte ca totul să fie făcut public, Malcolm adună o echipă de cercetători pentru a vizita insula şi a face cercetări la faţa locului. Când echipa ajunge pe insulă, ei descoperă un grup condus de nepotul lui Hammond ce avea cu totul alt scop decât cel ştiinţific. Membrii grupului voiau să captureze dinozaurii şi să-i vândă unui parc de distracţii din San Diego. După o serie de evenimente ciudate, ambele grupuri rămân izolate pe insulă fără nicio posibilitate de comunicare. Atunci începe adevărata teroare şi toţi, indiferent din ce grup fac parte, trebuie să lupte pentru propria viaţă.

Boxset-ul costă doar 400 lei (50 lei filmul) și este disponibil în magazinele ALTEX.

Cumpără acum

Pe 6 noiembrie Pro Video lansează:

pe DVD: Trilogia Mad Max

mad max

Acest pack conține:

1. Mad Max

Film inclus pe lista clasicelor, desi nu are nici un premiu. Ecranizare a unui story de Byron Kennedy. Intr-un viitor probabil post-apocaliptic, un peisaj dezolant, in care putinii supravietuitori sunt terorizati de bande motorizate, Max – un politist blazat de munca pe care o face si scarbit de ororile intalnite la tot pasul – vrea sa se retraga si sa traiasca linistit cu sotia si fiul. Cand insa acestia sunt ucisi de banda lui Toecutter, ca represalii, Max simte ca trebuie sa-si razbune nu numai familia, ci pe toate victimele, si se transforma intr-un justitiar al soselelor. Cu sufletul mort, ultimul aparator al vietii incepe o vanatoare nemiloasa a acestor indivizi motorizati, care se distreaza ucigand si violand nevinovati… Film de mare impact in Australia. Cascadoriile de mare valoare si periculozitate au starnit invidia Hollywood-ului. Abia Mad Max 2 l-a consacrat pe Gibson pe plan mondial.

2. Mad Max 2 – The road warrior

Continuarea realizata de regizorul George Miller la succesul sau Mad Max e dovada clara ca urmarile nu sunt in mod necesar inferioare originalelor ce le-au inspirat. Caci acest Mad Max e chiar mai intens si mai captivant decat precedentul. Actiunea se petrece in Mad Max 2 cativa ani dupa moartea sotiei si copilului sau cand fostul ofiter de politie Max (Mel Gibson), devenit un calator singuratic, rataceste prin salbaticiile Australiei. O Australie devastata de un razboi nuclear si unde rezervele de petrol sunt acum nepretuite. Max va fi pus in situatia deloc placuta de a trebui sa apere o comunitate de oameni cinstiti care exploateaza o rafinarie de banda de atacatori care o terorizeaza. Mad Max 2 a fost extrem de bine primit de catre public la lansare si de atunci (1981) nu a incetat sa incante tele(spectatorii) dornici de actiune si senzatii tari. Si la aceasta a contribuit, fara doar si poate, partitura remarcabila pe care o face Mel Gibson.

3. Mad Max 3 – Beyond Thunderdome

Max descinde de aceasta data in orasul Bartertown pentru a descoperi niste posesiuni furate. El nimereste in mijlocul unui adevarat razboi declansat intre conducatorii orasului: Auntu Entity pe de-o parte si perechea Master-Blaster pe de alta parte. Master este un pitic al carui geniu tehnologic subjuga Bartertown si al carui protector este Blaster. Max va trebui pana la urma sa se lupte pe viata si pe moarte in spectaculoasa arena a gladiatorilor din oras – Thunderdome.

Cumpără trilogia Mad Max

pe DVD şi blu-rayBlended (Din greşeală împreună)

blended

După o întâlnire pe nevăzute dezastruoasă, Lauren şi Jim, părinţi celibatari, se pun de acord asupra unui lucru: să nu se mai întâlnească niciodată. Însă fiecare pleacă într-o vacanţă cu copiii şi ajung să locuiască în acelaşi apartament luxos timp de o săptămână de safari în Africa.

https://www.youtube.com/watch?v=qLcdpHhmknY

Cumpără DVD                         Cumpără BD

pe DVD, blu-ray şi blu-ray 3D: The hobbit – Desolation of Smaug extented version (Hobbitul 2 – Dezolarea lui Smaug ediţie extinsă)

hobbit

Povestea din The Hobbit: The Desolation of Smaug continuă aventurile lui Bilbo Baggins pe parcursul călătoriei alături de vrăjitorul Gandalf şi cei 13 pitici, conduşi de Thorin Oakenshield, în misiunea lor de a pune din nou stăpânire pe Regatul Pierdut, Erebor. Bilbo şi ai săi companioni trebuie să înfrunte multe pericole, să parcurgă teritorii ostile şi să ţină piept, în final, înfricoşătorului şi vicleanului dragon Smaug.

Cumpără DVD extins                Cumpără BD extins               Cumpără BD3D extins

Pe 12 noiembrie ODEON Film lansează:

pe DVD:  Wrong turn 6 (Drum interzis 6)

wrong turn 6

Teroarea începe când un tânăr cu probleme emoţionale, Danny, moşteneşte un hotel izolat care poate deţine cheia către trecutul său secret. O excursie în staţiunea liniştită se transformă rapid într-un şir de omoruri sângeroase, prietenii lui Danny fiind ucişi cu brutalitate, unul câte unul. Danny descoperă că Trei Degete şi neamul său de canibali sunt de vină, însă surprizele înfricoşătoare de-abia acum încep. Danny descoperă în final că are o legatură inimaginabilă cu clanul de canibali, dar acum că ştie adevărul şocant, el va trebui să facă o alegere şi mai înfioratoare.

Cumpără acum

pe DVDblu-ray şi blu-ray 3DHow to train your dragon 2 (Cum să-ţi dresezi dragonul 2)

dragon2

Au trecut cinci ani de când vikingii şi dragonii trăiesc în bună pace pe insula Berk. În timp ce prietenii lor se întrec în curse pe dragoni, Sughiţ şi Ştirbul sfârtecă cerurile, călătorind unde nimeni din neamul lor n-a mai ajuns. Una din aventurile lor îi aduce la o peşteră plină de dragoni sălbatici conduşi de un lider misterios, iar pacea este din nou pusă în pericol. Sughiţ şi Ştirbul trebuie iarăşi să lupte pentru ceea ce cred, dându-şi seama că numai împreună au puterea de a schimba o dată pentru totdeauna viitorul oamenilor şi-al dragonilor deopotrivă.

Cumpără DVD               Cumpără BD             Cumpără BD3D

pe DVD, blu-rayblu-ray 3Dblu-ray 3D steelbook, blu-ray 3D Bumbelbee edition: Transformers 4 – Age of extinction (Transformers 4 – Exterminarea)

transf

Rasa umană încearcă să se refacă dupa evenimentele din Transformers: Dark of the Moon, iar Autoboţii şi Decepticonii au dispărut cu toţii de pe faţa Pământului. Însă un grup de ingenioşi şi puternici oameni de afaceri şi cercetători, convinşi că este cazul să învăţăm ceva din dramaticele incursiuni pe meleagurile noastre ale Transformerilor, forţează limitele tehnologiei peste ceea ce poate fi controlat – asta în vreme ce Pământul devine centrul de interes al unei străvechi şi puternice ameninţări a Transformerilor.

Cumpără DVD       Cumpără BD           Cumpără BD3D     Cumpără BD3D steelbook      Cumpără BD3D Bumbelbee box set

Pe 14 noiembrie Pro Video lansează:

pe DVD: Serialul Violetta – sezonul 1

violetta s1

Violetta este o adolescentă care nu şi-a descoperit încă talentul special pentru canto. L-a moştenit de la mama ei, o faimoasă cântăreaţă care a murit într-un tragic accident pe vremea când Violetta era doar o fetiţă.  Germán, tatăl ei, orbit de tristeţe, îi ascunde Violettei trecutul mamei ei, îngrijorat că i-ar putea călca acesteia pe urme. După accident acesta a crescut-o singur la Madrid, fără să îi permită prea mult contactul cu copiii de vârsta ei. Totul se schimbă odată cu întoarcerea lor în ţinutul natal, Buenos Aires. Acolo, Violetta începe să ia lecţii de pian la prestigioasa şcoală de muzică „Studio 21”. O cunoaşte pe Angie, noua ei profesoară şi guvernantă care o ajută să-şi descopere talentul. Acolo întâlneşte alţi oameni care o vor însoţi pe parcursul procesului de învăţare. Astfel, Violetta îi cunoaşte pe León şi Tomás, doi băieţi cu personalităţi opuse, care luptă pentru dragostea ei.

Cumpără Violetta

pe DVD și blu-rayTammy

tammy

Dupa ce și-a pierdut locul de muncă și a aflat că soțul a înșelat-o, Tammy hotărăște să plece la drum împreună cu bunica ei alcoolică în călătoria vieții ei.

Cumpără DVD                 Cumpără BD

pe DVD și blu-rayJersey boys (Băieții din Jersey)

jersey

Clint Eastwood ne aduce o poveste impresionată despre patru tineri din New Jersey, aflați pe căi greșite. Acest lucru însă nu i-a împiedicat să-și urmeze visele și astfel, ei au format una dintre cele mai emblematice trupe rock ale anilor ’60 – Frankie Valli and The Four Seasons. Ascensiunea și triumful lor au dat naștere unora dintre cele mai frumoase hituri care au influențat o întreagă generație: „Sherry”,„Big Girls Don’t Cry”, „Walk Like a Man”, „Dawn”, „Rag Doll”, „Bye Bye Baby” și multe altele i-au adus pe Băieții din Jersey pe culmile celebrității.

Cumpără DVD                    Cumpără BD

Pe data de 24 noiembrie Empire film lansează:

pe DVD: Space station 76 (Stația spațială 76)

space stantion 76

 

Space Station 76 reprezintă debutul regizoral al actorului Jack Plotnick și este o comedie neagră a cărei acțiune e plasată în viitor. Scenariul filmului a fost conceput inițial ca piesă de teatru. Jessica Marlowe sosește pe Omega 76, unde va fi secundul căpitanului Glenn Terry, un bărbat arogant ce nu suportă să primească îndrumari de la oamenii echipajului său. Chiar din prima zi, Jessica face cunoștință cu Sunshine, fetița mecanicului de pe stația spațială, Ted, al cărui mariaj cu Misty, o femeie focoasă și egocentrică, întampină dificultăți. În lipsa altor copii de vârsta ei prin preajmă, Sunshine începe să-și petreacă tot mai mult timp în compania Jessicăi, stârnind gelozia lui Misty, care va face tot posibilul să o îndepărteze pe fiica sa de noua venită. În timp ce căpitanul Glenn își îneacă amarul în alcool, în încercarea de a uita un secret din trecutul său, Ted e atras din ce în ce mai mult de Jessica. Toate evenimentele vor ajunge la un punct culminant în timpul petrecerii de Crăciun de pe stația spațială.

Cumpără acum

pe DVD: The raid 2 (Raidul 2)

raid 2

Rama este obligat să lucreze ca polițist sub acoperire, în scopul de a oferi protecție pentru soția și copilul său. Lucrând în cadrul departamentului anti-corupție condus de singura persoană în care el poate avea încredere, Bunawar, i se dă misiunea de a se angaja ca agent de supraveghere pentru un mafiot local, Bangun. Sub identitatea de „Yuda”, Rama este nevoit să intre în inchisoare pentru a câștiga încrederea lui Uco, fiul unui magnat al crimei indonezian.

Cumpără acum

pe DVD: The prince (Prințul)

prince

Un mecanic auto pe nume Paul, are o viață banală în New Orleans unde locuiește. După ce soția lui a murit, Paul și-a crescut fiica singur, ajunsă acum la adolescență. El a renunțat la lumea în care și-a petrecut mulți ani din viața lui și anume cea de infractor. Dar fata lui dispare, iar Paul împreună cu cel mai bun prieten al lui, revin în lumea criminalității pentru a o găsi. Ei s-au unit cu prietenii fiicei lui și au început căutarile, realizând până la urmă că fiica lui a fost răpită de un rival mai vechi.

Cumpără acum

pe DVDSniper 5: Legacy (Lunetistul 5: Moștenirea)

sniper 4

Un ucigaș la comandă se ocupă cu asasinarea ofițerilor militari de rang înalt, unul câte unul. Când infanteristul Sgt. Brandon Beckett este informat că tatăl său, legendarul lunetist Thomas Beckett, a fost ucis, Brandon intră în acțiune pentru a da de urma făptuitorului. Dar când tatăl său îl salvează dintr-o ambuscadă, aflând astfel că trăiește, Brandon își dă seama ca este un pion jucat de superiorii săi pentru a scoate la iveală criminalul. Acum cei doi bărbați, tată și fiu, fac front comun pentru a pune capăt măcelului…

Cumpără acum

pe DVD: Chef

chef

 

Chef spune povestea unui bărbat, Cal Casper, care-și pierde postul de chef la un restaurant cunoscut. Pare să fie un dezastru pentru sărmanul Cal, dar alături de fosta soție, un bun prieten și fiul său, eroul încearcă să recreeze visul de a face arta culinară cu ajutorul unui restaurant „mobil”, deschis într-o rulotă. Un film emblematic pentru vechea zicală cu șutul în fund și pasul înainte.

Cumpără acum

pe DVD: The art of steal (Arta de a fura)

steal

 

Renumitul hoţ de artă şi fostul temerar Crunch Calhoun face echipă cu o adunatură pestriţă de escroci internaţionali şi face cele mai mari trăznăi din viaţa sa. A fost o vreme când Crunch Calhoun a fost un hoţ notoriu de artă de succes, dar azi singurul lucru pentru care este cunoscut este datorat motocicletei sale predispusă la accidente. Inspirat de legendarul jaf al tabloului Mona Lisa din 1911, Nicky convinge gaşca să facă 10 Evanghelii false pe care să le vândă la diferiţi colecţionari bogaţi din întreaga lume.

Cumpără acum

pe DVD și blu-raySex tape

sex tape

 

Jay și Annie sunt căsătoriți și încă îndrăgostiți unul de celălalt, dar după zece ani și doi copii, pasiunea s-a mai estompat. Pentru a reaprinde flacăra, ei se hotărăsc – de ce nu? – să se filmeze în timpul unei partide-maraton de sex, în care să folosească toate pozițiile descrise în THE JOY OF SEX. Parea o idee grozavă, dar asta numai până în momentul în care au descoperit că înregistrarea lor riscă să devină publică. Cuprinși de panică, ei își petrec toată noaptea încercând să dea de urma înregistrării, să coopteze niște prieteni, să-l păcălească pe șeful lui Annie – și toate astea doar pentru a-și recupera filmulețul, dar și reputația, sănătatea și, cel mai important, mariajul.

Cumpără DVD               Cumpără BD

pe DVD și blu-rayPredestination

predestination

Filmul prezintă viața unui agent temporal trimis la o serie complexă de călătorii în timp proiectate pentru a asigura continuarea carierei sale de aplicare a legii pentru eternitate. Acum, în misiunea sa finală, agentul trebuie să urmarească un infractor care l-a ocolit de-a lungul timpului.

Cumpără DVD              Cumpără BD

pe DVD și blu-ray: 22 Jump street

22 jump street

 

Dupa ce s-au chinuit ( de două ori ) să-și croiască drumul prin liceu, pe ofițerii Schmidt și Jenko îi așteaptă alte încercări grozave, pentru că acum vor trebui să lucreze sub acoperire într-un colegiu local. Dar atunci când Jenko își întâlnește sufletul pereche în echipa de atletism, iar Schmidt reușește să se infiltreze în boema artistică a facultății, parteneriatul lor începe să scârțâie. Acum, nu trebuie să rezolve doar un caz, ci trebuie să vadă dacă reușesc să construiască între ei o relație matură. Dacă acești doi adolescenți „bătrâni” vor putea să evolueze transformându-se în bărbați adevărați, atunci colegiul ar putea fi cel mai bun lucru care li se întâmpă.

Cumpără DVD                Cumpără BD                cumpără BD box

Pe 26 noiembrie

ii) Odeon Film lansează:

pe DVDblu-ray şi blu-ray 3DDawn of the planets of the apes (Planeta maimuțelor – Revoluție)

dawn

 

O populație aflată în dezvoltare, maimuțele evoluate genetic conduse de Caesar, sunt amenințate de un grup de oameni supraviețuitori ai devastatorului virus ce a făcut ravagii în urmă cu zece ani. Reușesc să încheie temporar pace, însă aceasta se dovedește fragilă și de scurtă durată, căci ambele părți se află pe picior de război, un război ce va hotarî care va fi specia dominantă de pe Pământ.

Cumpără DVD           Cumpără BD            Cumpără BD3D

ii) Pro Video lansează:

pe DVD: Planes – Fire and rescue (Avioane 2 – Echipa de intervenţie)

planes

Când marele campion la curse aeriene Dusty Crophopper află că motorul său a suferit daune grave şi că nu va ma putea concura, lumea pare că s-a sfârşit. Dar inimosul Dusty îşi dă seama curând că nu are niciun rost să dispere, pentru că iniţiativa, curajul său şi exemplul pozitiv dat celor din jur pot în continuare schimba lumea! Împreună cu o trupă de trăsniţi, eroul se aruncă într-o periculoasă luptă cu incendiile izbucnite în jurul regiunii unde a copilărit. Pentru colecţionari s-a lansat şi un boxset cu ambele filme.

https://www.youtube.com/watch?v=ML-UsBdFzFw

Cumpără Planes 2                  Cumpără duologia la box set

Pe 28 noiembrie Pro Video lansează:

pe DVD: Tom and Jerry show – sezonul 1

tom

Poznele fără vârstă ale simpaticilor Tom şi Jerry revin într-un serial cu totul nou! Desenele Tom şi Jerry redau aventurile cu hodoronc-tronc, pleosc, bum ale perechii de năzdrăvani, Tom şi Jerry! Şoarecele este meniul preferat al lui Tom, care porneşte într-o goană nebună dupa micuţul Jerry. Dar şoarecele ăsta nu se dă bătut cu uşurinţă. Aşa că ţineţi-vă bine!

https://www.youtube.com/watch?v=PLUs6G–gx0

Cumpără Tom & Jerry show

pe DVD: Boxset Clopoţica

tinker

Box-set-ul conţine cele 5 filme Clopoţica

1, Tinker bell

Pătrundeţi pe un tărâm plin de mister împreună cu Clopoţica şi cele mai bune prietene-zâne ale ei! Eroinele noastre vor transforma iarna în primăvară şi vor învaţa că atunci când ai încredere în forţele proprii şi un pic de praf de zâne se pot întâmpla lucruri cu adevărat…..magice!

2. Tinker bell and the lost treasure

Călătorim împreună cu Clopoţica dincolo de Valea Ielelor într-o aventură minunată! Clopoţica şi Comoara Pierdută este o poveste remarcabilă despre puterea prieteniei adevărate de care întreaga ta familie se va bucura!

3. Tinker bell and the grand fairy rescue

Ce aţi face dacă v-aţi întâlni cu o zână ? Urmăriţi momentul istoric în care Clopoţica se întâlneşte pentru prima dată cu o faptură omenească.

4. Tinker Bell – Secret of the wings

Atunci când o forţă misterioasă o va îndemna pe Clopoţică să treacă graniţa către o lume necunoscută, eroina noastră o va cunoaşte pe Albăstrica – una dintre Zânele Iernii

5. Tinker Bell and the pirate fairy

Clopoţica şi prietenele sale pornesc într-o călătorie memorabilă pentru a o găsi pe frumoasa Zarina, o zână deşteaptă şi foarte ambiţioasă, care este fascinată de Praful Magic Albastru. Împreună, ele vor înfrunta o bandă de piraţi condusă de un băiat misterios care va fi cunoscut mai târziu sub numele de……Căpitanul Hook.

Cumpără box set

pe blu-rayThe wedding crashers (Spărgătorii de nunţi)

wedding

Şampanie, mâncăruri alese şi sex – toate acestea, fără obligaţii! Ce şi-ar putea dori mai mult doi burlaci zburdalnici? Din această cauză, John şi Jeremy îşi fac apariţia neinvitaţi la nunţi, se folosesc de atmosfera romantică ce pluteşte în aer pentru a intra în graţiile domnişoarelor iar norocul vine întotdeauna de partea lor. Ce organizare perfectă! Toate acestea se vor spulbera atunci când John se va îndrăgosti de sora unei mirese şi va începe să se gândească la….costum de mire, pantofi, flori şi destinaţie pentru luna de miere! Încântătoarea domnişoară îi va face lui John o invitaţie de nerefuzat la reşedinta familiei sale, unde, evident, va face cunoştinţă cu familia….împreuna cu “amicul” Jeremy în coastă.

Cumpără BD

pe blu-rayAmadeus

amadeus

Amadeus este o dramă care se bazează pe ultimii ani de viaţă ai renumitului compozitor Wolfgang Amadeus Mozart. Acţiunea se desfăşoară la sfârşitul secolului al XVIII-lea cu precădere în Viena. Este structurat ca un flash back segmentat al lui Salieri care la bătrâneţe este vizitat de un preot pentru a se spovedi. Ca mod de filmare este clasic şi obiectiv, aproape toate cadrele sunt fixe iar personajele sunt întotdeauna încadrate simetric, dinamica sau dezordinea reieşind din jocul actoricesc sau muzică, de altfel ritmul secvenţelor este constant şi lent.

Cumpără BD

pe blu-rayUnforgiven (Necruţătorul)

unforgiven

Şeriful „Little Bill” menţine ordinea folosind violenţa atunci când este nevoie. Prostituatele din oraş se descurcă şi ele cum pot. Însă la un moment dat una dintre ele este ucisă de câţiva cowboy. Nemulţumite de dreptatea făcută de şerif, prostituatele oferă recompensă pentru prinderea criminalilor. Această recompensă îl atrage pe tânărul pistolar „The Schofield Kid”, precum şi pe bătrânul ucigaş William Munny. Iniţial acesta renunţase la „meserie” de dragul soţiei sale, dedicându-se familiei şi mai ales celor doi copii ai săi. Când soţia sa îl părăseşte, viaţa la fermă devine tot mai grea şi de nesuportat. Aşa că ia legătura cu vechiul său partener, Ned, îşi pregăteşte calul şi pleacă să ucidă încă o dată, încălcând linia dintre eroism şi răutate, om şi mit.

Cumpără BD

pe blu-ray: Robin Hood – Prince of thieves (Robin hood – Prinţul hoţilor)

robin

Celebra legendă se întoarce sub chipul arătos al lui Kevin Costner şi aventura e cât se poate de proaspătă şi incitantă. Povestea lui Robin Hood e una dintre cele mai mari aventuri din istorie, o legendă care a supravieţuit 800 de ani şi a generat câteva încarnări memorabile pe marile ecrane. Acum, bătăiosul erou popular se întoarce sub trăsăturile lui Kevin Costner, pentru a se confrunta cu ticălosul prefect al Nottingham, în Robin Hood, prinţul hoţilor.

Cumpără BD

pe blu-rayThe heat (Obsesia)

heat

Atunci când doi oameni puternici se află de părţi opuse ale baricadei, situaţia este la un pas de a fi explozivă. Acţiunea filmului se petrece în Los Angeles-ul zilelor noastre, iar în prim plan se află doi oameni puternici, cu personalităţi complexe care se hăituiesc reciproc. Unul este un criminal profesionist, iar celălalt este un reputat detectiv a cărui singură obsesie profesională este să-l prindă pe ucigaşul care întotdeauna a reuşit să înfrunte dreptatea, legea şi adevărul.

Cumpără BD
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata