“Mike and Dave Need Wedding Dates”, vor strica Mike și Dave nunta surorii lor?

0

“Mike and Dave Need Wedding Dates” (“Partenere pentru Mike și Dave”) este o comedie regizată de Jake Szymanski după un scenariu scris de Andrew J. Cohen și Brendan O’Brien. Din distribuție fac parte – Zac Efron, Adam DeVine, Anna Kendrick, Aubrey Plaza și Stephen Root.

“Mike and Dave Need Wedding Dates”

Am mers la “Mike and Dave Need Wedding Dates” fără așteptări și speram că, poate, mă va surprinde, însă, din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat. De fapt, m-a surprins, dar într-un mod … nu tocmai plăcut. Scenariul este haotic și lipsit de coerență, pe alocuri. Partea cea mai slabă a filmului este, cu siguranță, dialogul, iar anumite glume, care vor să fie amuzante, nu reușesc să fure nici măcar un surâs. Cu toate acestea, filmul compensează cu o distribuție bine aleasă.

“Mike and Dave Need Wedding Dates”

Michael și David sunt frații problemă ai familiei Strangle; cei care reușesc întotdeauna să fie în centrul atenției și, nu neapărat cu ceva bun deoarece, de cele mai multe ori, intră în niște probleme pe care nu le pot rezolva. Iar lucrurile se pot complica și mai tare pentru că în curând va avea loc nunta surorii celor doi – Jeanie – și totul trebuie să fie perfect pentru acea zi specială. De aceea, tatăl lor vine cu un plan aparent bun. Băieții vor trebui să aducă partenere la nuntă; astfel, în opinia tatălului lor, vor fi feriți de situații dezastruoase.

“Mike and Dave Need Wedding Dates”

Mike și Dave promit solemn familiei lor că se vor comporta exemplar la nunta lui Jeanie și, pentru a-și găsi partenerele perfecte, cei doi publică un anunț pe internet. În ciuda popularității anunțului, Mike și Dave nu reușesc să găsească niște partenere prezentabile.

“Mike and Dave Need Wedding Dates”

Dar totul se schimbă, și nu neapărat în bine, atunci când cei doi frați le întâlnesc pe Alice și Tatiana, aparent două fete prezentabile cu cariere de succes, dar care, în realitate, sunt exact opusul imaginii create de ele.

“Mike and Dave Need Wedding Dates”

Mike și Dave, împreună cu partenerele lor – Alice și Tatiana – pornesc în Hawaii unde urmează o serie de peripeții. Vor reuși Mike și Dave, și de această dată, să strice o petrecere organizată de familie? Sau vor face tot posibilul ca nunta surorii lor să fie cea mai fericită zi din viața ei?

“Mike and Dave Need Wedding Dates”

Nu uita sa citesti

Expend4bles

The Nun II

Related Posts

Așa cum am spus deja, din punctul meu de vedere, se putea lucra mai mult la scenariu și, mai ales, la dialog. Limbajul este vulgar și, chiar dacă multe comedii folosesc un astfel de limbaj, în cazul de față mi se pare că au exagerat în anumite situații.

“Mike and Dave Need Wedding Dates”

Ceea ce mi-a plăcut este ideea de la care a pornit comedia – doi frați care atrag mereu problemele, fiind mereu puși pe șotii – și cred că rezultatul ar fi putut fi mult mai bun dacă s-ar fi lucrat mai mult la scenariu.

“Mike and Dave Need Wedding Dates”

În ceea ce privește distribuția, după rolurile din “Dirty Grandpa” și “Neighbors 2”, Zac Efron revine cu un nou rol comic – Dave Strangle. El și Mike, interpretat de Adam Devine, sunt doi frați simpatici, dar buclucași, fiind experți în a strica petreceri, cel puțin cele organizate de familie. De fapt, Mike și Dave sunt doi frați care, deși sunt adulți, nu s-au maturizat și se comportă încă precum niște copii.

Anna Kendrick și Aubrey Plaza le interpretează pe Alice și Tatiana, două prietene foarte bune dar care, asemenea fraților Strangle, atrag de fiecare dată problemele și situațiile complicate.

“Mike and Dave Need Wedding Dates”

În concluzie, “Mike and Dave Need Wedding Dates” este o comedie amuzantă cu o distribuție bună, care ridică mult nivelul filmului.

Filmul va avea premiera în România la data de 08 iulie 2016, fiind distribuit de OdeonFilm. Vizionare plăcută!

poster

[review]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata