Nu clipiți pentru că s-ar putea să ratați teaser-ul filmului “Alice Through the Looking Glass”

0

Ce este mai exact un teaser? Nu este o întrebare pe care o auzim des și, cu toate acestea, un nou teaser trailer a fost lansat pentru “Alice Through the Looking Glass” și provoacă publicul să își dea seama cât de scurt poate fi un clip promoțional și să reușească să își păstreze titlul de teaser.

În primul rând, conceptul de teaser este unul destul de recent și nu era până de curând decât un trailer scurtat la jumătate, iar rolul său era de a trezi interesul publicului și a-l face să își dorească să vadă mai mult, mai precis – un trailer întreg.

Noul clip promoțional pentru filmul “Alice Through the Looking Glass” durează 10 secunde și pare, mai degrabă, că ne tachinează prin durata foarte scurtă a sa și prin faptul că refuză să ne dea o informație concretă cu privire la noul sequel. Cuvântul teaser nu a fost niciodată mai potrivit.

În clip o putem vedea pe Mia Wasikowska, care deschide o usă și cade pe partea cealaltă, învârtindu-se în aer. Atât ne oferă teaser-ul. Filmul va fi lansat în cinematografe începând cu data de 27 mai 2016, astfel, lansarea mondială se apropie mai repede decât ne așteptam, iar Burton și Disney ne vor oferi cu siguranță foarte curând ceva mai mult decât un teaser ca acesta.

Ce știm deja despre “Alice Through the Looking Glass”?

Johnny Depp se va întoarce ca Mad Hatter alături de Mia Wasikowska, care o interpretează pe Alice. Din distribuție mai fac parte: Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Alan Rickman, Sasha Baron Cohen, Rhys Ifans, Matt Lucas și Ed Speleers.

De regie se ocupă James Bobin, iar scenariul este semnat de Lidia Woolverton. Filmul este produs de Tim Burton, care a regizat “Alice in Wonderland” (2010).

În “Alice: Through the Looking Glass”, Alice (Mia Wasikowska) se întoarce în Țara Minunilor și descoperă că Mad Hatter (Johnny Depp) se confruntă cu probleme serioase, iar ea este singura care îl poate ajuta înainte de a fi prea târziu.

Pentru a-și salva prietenul, Alice se duce la Timp (Sacha Baron Cohen), o creatură neobișnuită, care este jumătate om, jumătate ceas. Alice este avertizată că nu poate câștiga într-o întrecere cu timpul și că nu poate să schimbe trecutul, însă ea nu ține cont de nimic și pornește într-o călătorie în timp.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata