Posterul filmului Pompeii este dezvaluit

0

TriStar Pictures a dezvaluit posterul productiei Pompeii regizata de Paul W.S. Anderson.

Pompeii va avea premiera in 21 Februarie 2014, productia ii va avea ca actori pe Kit Harington, Carrie-Anne Moss, Emily Browning, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Paz Vega, Jessica Lucas, Jared Harris si Kiefer Sutherland.

Acţiunea filmului are loc în vara anului 79 d.H., şi are ca fundal declanşator al evenimentelor erupţia distrugătoare a muntelui Vezuviu. Harrington joacă rolul unui sclav de pe o mare navă comercială al cărui vis este de a-şi cumpăra într-o bună zi libertatea şi de a se căsători apoi cu fiica stăpânului său, Cassia, interpretată de Emily Browning. Ceea ce el nu ştie este că aceasta a fost deja promisă unui senator roman corupt, în vreme ce el urmează să fie vândut altui proprietar.

Tocmai atunci când îşi imagina că mai rău nu se poate, erupe Vezuviul, cu puterea a 40 de bombe nucleare. Tragedia îl găseşte pe navă care se îndreaptă spre Napoli, separat de iubita sa şi de prietenul său cel mai bun, un gladiator prins între zidurile colosseumului din oraş. Pe măsură ce focul distruge singuralume pe care o cunoaşte, sclavul este hotărât se se întoarcă şi să îi salveze.

hr_Pompeii_6

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar