Premiere la cinema în perioada 11 – 17 iulie

1

În această săptămână, începând de mâine, vor intra în cinematografele din România 4 filme. Acestea sunt:

Dawn of the Planet of the Apes 3D (Planeta maimuţelor: Revoluţia)

dawn planet of the apes

O populaţie aflată în dezvoltare, maimuţele evoluate genetic conduse de Caesar (Andy Serkis), este amenințată de un grup de oameni supravieţuitori ai devastatorului virus ce a făcut ravagii în urmă cu zece ani. Reuşesc să încheie temporar pace, însă aceasta se dovedeşte fragilă şi de scurtă durată, căci ambele părţi se află pe picior de război, un război ce va hotărî care va fi specia dominantă de pe Pământ.

Dawn of the Planet of the Apes 3D va putea fi urmărit în cinematografele din următoarele oraşe: Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Târgu Mureș, Iaşi, Timișoara, Oradea, Ploiești, Pitești, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Arad, Baia Mare, Satu Mare, Brăila, Buzău, Alba Iulia, Sibiu, Vulcan, Bacău, Târgu Jiu, Botoșani și Tulcea.

Begin again (New York Melody)

begin again

Begin again este o comedie sentimentală despre ceea ce se întâmplă atunci când două suflete rănite se întâlnesc, reuşind să creeze împreună o muzică frumoasă. Gretta (Keira Knightley) şi vechiul său prieten, Dave (Adam Levine) se iubesc din anii de liceu şi compun muzică împreună. Ei se hotărăsc să plece la New York atunci când el primeşte o ofertă din partea unei case renumite de discuri. Dar tentaţiile pe care le aduce faima îl determină pe Dave să se înstrăineze de Gretta, care rămâne singură şi tristă. Viaţa ei nu se transformă în bine decât când Dan (Mark Ruffalo), care lucrează – cam fără succes în ultima vreme – la o casă de înregistrări, o aude cântând pe o scenă din East Village. El este cucerit pe loc de talentul ei neşlefuit, dar veritabil. Din această întâlnire întâmplătoare izvorăşte un portret încântător al unei colaborări ce le va schimba amândurora viaţa, pe fundalul unei coloane sonore şi a unei veri petrecute în New York City.

Begin again va putea fi urmărit în cinematografele din următoarele oraşe: Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Timișoara, Oradea, Ploiești, Pitești, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Arad, Brăila, Bacău, Târgu Jiu, Botoșani și Tulcea.

Cuban Fury (Cucereşte-o cu salsa!)

cuban fury

În spatele aspectului de supraponderal timid al lui Bruce Garrett (Nick Frost) se ascunde un suflet pasionat de salsa. Acum, o femeie e pe cale să-i reaprindă flacăra latino. Se aprind reflectoarele, iar Nick e obligat să-și spună CUCEREȘTE-O CU SALSA! E anul 1987: un adolescent de 13 ani e hotărât să iasă primul la Campionatul Britanic de Salsa. Numele lui e Bruce Garrett și are foc la călcâie și lumea la picioare, dar numai până într-o seară când un incident îl face să-și piardă încrederea în sine și-i deturnează viața pe alte căi. 25 de ani mai târziu, visul său e bine pus sub cheie. Bruce e acum ieșit din formă, singur și neiubit de nimeni și bine resemnat cu zona lui de confort. E nevoie de sosirea Juliei (Rashida Jones), șefa lui deșteaptă, amuzantă și extrem de sexy venită tocmai din America, pentru ca Bruce să-și pună sub semnul întrebării existența plicticoasă și lipsită de pasiune. Pentru că Julia nu e deloc de nasul lui, dar și pentru că Drew (Chris O’Dowd), rivalul său nesuferit de la birou începe să-i facă acesteia o curte asiduă, Bruce se gândește să renunțe. Oare vor reuși sora lui loială (Olivia Colman), împreună cu mentorul său din copilărie în materie de salsa (Ian McShane) și cu noul său amic amator de salsa (Kayvan Novak) să dezlănțuie bestia, să-l facă să-și recapete pasiunea pierdută și s-o cucerească pe care care ar putea fi dragostea vieții lui?

Cuban Fury va putea fi urmărit în cinematografele din următoarele oraşe: Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Târgu Mureș, Timișoara, Oradea, Arad, Satu Mare, Brăila și Tulcea.

Cannibal

canibal

Carlos e cel mai cunoscut croitor din Granada, dar în acelaşi timp un criminal. Nu simte nicio remuşcare, nicio vină, până când în viaţa lui apare Nina. Ea îl va face să conştientizeze adevărata natură a faptelor sale şi să se îndragostească pentru prima oară. Fără să ştie, Carlos este întruchiparea răului. Nina este inocenţă pură. Cannibal este povestea de dragoste a unui demon.

Cannibal va putea fi urmărit în cinematografele din următoarele oraşe: Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Iaşi, Craiova, Piteşti, Piatra Neamţ și Botoşani.

Premierele de săptămâna trecută le găsiți aici.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata