Premiere la cinema în perioada 16 – 22 mai

0

Premierele acestei săptămâni sunt:

Godzilla 3D

godzilla

O teribilă creatură semi-acvatică, o reptilă gigantică modificată genetic iese la suprafață din marele ocean și începe să distrugă Los Angeles-ul. Poliția locală împreună cu armata și cu marina încep să atace din toate părțile creatura care pare imună la tot, și pare că are o foame de nestăpânit. Mai mult decât atât, monstrul dă naștere câtorva pui, care, la rândul lor, încep să devoreze oamenii din oraș. Însă când alţi monștri își fac apariţia iar reptila începe să se lupte cu ei, problema oamenilor devine mai grea….

Filmul rulează în regim de avanpremieră începând cu 15 mai în următoarele oraşe: Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Iaşi, Târgu Mureș, Timișoara, Oradea, Ploiești, Craiova, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Arad, Satu Mare, Brăila, Bacău, Sibiu, Târgu Jiu și Buzău.

Neighbors (Vecini de coşmar)

neighbours

Viaţa unui tip cât se poate de normal, care nu doreşte decât să aibă parte de linişte în propriul cămin, este dată peste cap atunci când, în casa de vizavi, se mută sediul unei frăţii ai cărei membri sunt scăpaţi de sub control şi nu se dau înapoi de la nicio distracţie şi farsă. Comportamentul mitocănesc şi extravagant al unuia dintre liderii frăţiei, care se crede un mascul alfa căruia i se permite orice, îi va cauza probleme vecinului paşnic, care nu ştie cum să ia atitudine pentru a-şi proteja intimitatea.

Filmul începând din 14 mai în următoarele oraşe: Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Târgu Mureș, Timișoara, Oradea, Ploiești, Pitești, Arad, Baia Mare, Brăila și Bacău.

Borgman

borgman

Borgman este o fabulă sumbră, al cărei protagonist este personajul omonim. Este doar un vis, un demon, sau întruchiparea fizică a fricilor noastre? În orice caz, este o prezenţă sinistră pe străzile unei suburbii, un accident în peisaj care năruie faţada normalităţii din jurul unui cuplu cu trei copii, un cuplu arogant şi plin de sine.

Filmul începând din 9 mai în următoarele oraşe: Brașov, şi București.

Premierele de săptămâna trecută le găsiți aici.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata