Elsa în Once upon a time

1

                După ce Frozen (Regatul de gheață) a devenit cea mai de succes animație, a câștigat Oscar-ul pentru cea mai bună animație și pentru cel mai bun cântec original, cei de la Disney vor să cucerească o altă frontieră (televizorul). Duminică noapte, în ultimul episod al seriei 3 din Once upon a time vom vedea că Emma Swan a adus mai mult de persoană înapoi din trecut. Astfel, Elsa din Frozen va veni în Storybrooke. Ultimul episod al sezonului va avea o durată de 2 ore.

frozen

                Creatorii serialului, Adam Horowitz și Eddy Kitsis, au declarat pentru TVLine că a fost greu să obțină drepturile pentru personajul Disney, deoarce cei de la Disney nu le-au făcut o ofertă.

                „Ne-am îndrăgostit de filmul Frozen, imediat ce l-am văzut”, declara Horowitz pentru TVLine. „Apoi ne-am gândit: Există vreo posibilitate să o aducem în lumea noastră? Și am pus la cale o modalitate de a reuși acest lucru. Am intrat peste cei de la studio și ABC și ei s-au mulțumit să spună, ‘Du-te, fă-o. ’ ”

                Deşi Frozen a fost inspirat din povestea Crăiasa Zăpezii a lui Hans Christian Andersen, filmul nu respectă întru totul povestea. Deci, aducând personajul Elsei bazat pe personajul Disney, se marchează o redresare fără precedent.

                Cei de la ABC au confirmat adăugarea celor mai recente prințese pe twitter, astfel încât audiența să vadă noul personaj introdus doar din spate.

frozen back

                Creatorii serialului au sugerat chiar că Elsa se va alia cu Rumple. Ei vor începe audiţile pentru personaj peste 2 săptămâni.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

1
Postează un comentariu

avatar
0 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors