Premiere la cinema în perioada 18 – 24 aprilie

0

Cocktail

imagine 18 aprilie

Filmul ni-l prezintă pe afemeiatul Gautam în avion, acesta fiind în drum spre Londra. Bineînţeles că nu pierde ocazia să se apropie de o stewardesă. Când îşi duce unchiul la aeroport, acesta i se prezintă Meerei, o femeie dulce şi firavă, care-şi aşteaptă soţul la aeroport. Din păcate pentru ea soţul nu apare, deoarece a părăsit-o.

Situaţia ei se îmbunătăţeşte neaşteptat, când o cunoaşte pe pisica sălbatică Veronica, care îi oferă posibilitatea de a locui cu ea. Deşi sunt total opuse în ceea ce priveşte caracterul, cele două femei încep să locuiască sub acelaşi acoperiş, la Londra. Gautam, care primeşte locul de muncă visat la Londra, se mută cu cele două fete.

Deşi sunt total diferiţi, cei trei sunt prietenii perfecţi, care locuiesc sub acelaşi acoperiş. Problema apare atunci când Gautam se îndrăgosteşte de Meera. Cine va învinge până la urmă? Dragostea? Prietenia? Ambele sau niciuna?

Filmul rulează în regim de avanpremieră începând cu 16 aprilie în Bucureşti. Din 18 aprilie va putea fi vizionat şi în următoarele oraşe: Brăila, Cluj-Napoca, Ploieşti, Arad, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Oradea, Târgu Mureş, Buzău, Târgu Jiu şi Craiova.

Premierele de săptămâna trecută le găsiți aici.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar