Premiere la cinema în perioada 25 aprilie – 1 mai

0

Transcendence: Viaţă după moarte

Transcendence

Doctorul Will Caster este cel mai apreciat cercetător din domeniul inteligenţei artificiale, căutând soluţia de a reuni într-o singură maşinărie conştiinţa colectivă, cu informaţii din toate domeniile stiintei şi emoţia umană. Experimentele sale controversate l-au făcut celebru, însă au atras în acelaşi timp şi antipatia extremiştilor ce sunt împotriva tehnologiei sale. În urma unei violente încercări de a-l opri, activiştii nu au făcut altceva decât să îl aducă mai apropare de realizarea obiectivului pentru care a muncit întrega carieră. Will devine astfel prima conştiinţă uploadată într-un sistem informatic, care caută încontinuu să obţină controlul şi puterea supremă. Un scenariu terifiant devine acum realitate: omniprezentă şi fără slăbiciuni, noua entitate nu poate fi oprită!!!

Filmul rulează în regim de avanpremieră începând cu 23 aprilie în următoarele oraşe: Braşov, Bucureşti, Brăila, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Târgu Mureş, Timişoara, Oardea, Ploieşti, Craiova, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Arad, Baia Mare, Satu Mare, Brăila, Bacău şi Tulcea.

Zona de pericol (Brick mansions)

brick mansions

Filmul de acţiune al lui Camille Delamarre este un remake al filmului franţuzesc Banlieue 13. Damien este un poliţist sub acoperire a cărui misiune este să aducă în faţa justiţiei un gangster deosebit de periculos. În arsenalul acestuia se află o bombă atot-distrugătoare. Pentru a izbândi, eroul trebuie să se infiltreze în grupul gansterului, într-un joc de-a şoarecele şi pisica. Este penultimul film al regretatului Paul Walker.

Filmul rulează în regim de avanpremieră începând cu 23 aprilie în următoarele oraşe: Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Târgu Mureş, Timişoara, Oardea, Piteşti, Arad, Brăila şi Bacău.

D’ora

D'ora

Înconjurată de sărăcie, într-o Românie post-comunistă, o tânără naivă profită de oportunitatea de a emigra în Anglia, chiar dacă asta înseamnă a călători cu o dubă, ascunsă într-o cutie de carton. Ajunsă la Londra, visurile ei de a se îmbogăţi şi de a deveni faimoasă sunt repede spulberate de realitatea vieţii cotidiene. Impactul cultural, schimbarea modului de viaţă, de la o existenţă monotonă şi sărăcă în România la o viaţă riscantă la Londra, precum şi dorinţa de a-şi depăşi condiţia şi a-şi ajuta rudele de acasă, o încarcerează pe Dora într-o lume în care inocenţa ei este treptat spulberată. Filmul este inspirat după un caz real.

Filmul va rula începând din 25 aprilie în Braşov şi Bucureşti.

Tânără şi frumoasă (Jeune & Jolie)

Jeune

Tânără şi frumoasă spune povestea lui Isabelle, o adolescentă pariziană în vârstă de 17 ani, de familie bună, care se prostituează din pură plăcere. Filmul reprezintă portretul lui Isabelle în patru anotimpuri şi patru melodii. De la trezirea sexualității, la prima ei experienţă. De la explorarea dragostei, până la căutarea identității.

Filmul va rula începând din 25 aprilie în Braşov şi Bucureşti.

Premierele de săptămâna trecută le găsiți aici.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata