Cronică Anjaana Anjaani

                Am cumpărat acest film, pentru Priyanka Chopra, care este şi actriţa mea favorită indiană. E un film care vă va unge sufletul. Este o poveste de dragoste care nu urmează calea standard. În general, cuplurile de îndrăgostiţi se implică într-atât încât pot să moară unul pentru celălalt,  dar în acest film, fiorii dragostei apar la mult timp după cei 2 străini se întâlnesc pe podul de pe care vor să se sinucidă.

run

                Filmul merită văzut pentru că cei 2 actori din rolurile principale, Priyanka Chopra şi Ranbir Kappor, joacă impecabil, şi pentru că din punctul meu de vedere Priyaka Chopra a jucat rolul vieţii sale. Dacă sunteţi o fie romantică, sau chiar dacă nu sunteţi, e un film care nu trebuie ratat!!!

                Anjaana Anjaani este povestea a doi străini, într-o odisee a cunoaşterii. Într-o seară, Akash, care a pierdut 12 milioane dolari într-o investiţie, hotărăşte să se arunce de pe pod, dar când să se sinucidă, apare în scenă Kiara, şi ori de câte ori vrea să sară, ea spune ceva. Kiara este acolo pentru că dragostea vieţii sale a înşelat-o. Până la urmă, când cei 2 vor să sară, îi întrerupe Paza de Coastă. Dar ca un făcut cei 2 se reîntâlnesc, la spital. În cele din urmă ei se hotărăsc să se distreze de parcă ar fi ultima zi pe Pământ şi îşi dau întâlnire pe 31 decembrie în locul unde s-au întâlnit prima dată să se sinucidă împreună. Astfel începe călătoria lor.

apa

                Filmul este un colaj de melodii superbe şi acţiunea se mută din New York în Las Vegas şi mai apoi în San Francisco. Desigur, povestea tinde spre un final previzibil, dar haide, nu ne plac nouă poveştile de dragoste cu finaluri fericite?

car

                Am rămas uimit de jocul actoricesc al lui Priyanka Chopra. A jucat ceva total diferit faţă de frumoasa soţie a lui Krrishna (din filmele Krrish şi Krrish 3), luptătoarea Sonia din Drona şi rolul răzbunătoarei Roma din seria Don.

                Ranbir Kappor este un actor al cărui devotament pentru munca sa este evident în acest film.

                Cei de la casting au făcut o treabă minunată. Au ales 2 actori în rolurile principale care se potrivesc de minune. Nu pot să-mi imaginez un alt cuplu de actori care să-i interpreteze la fel de bine pe Kiara şi Akash. Nici măcar Salif Ali Khan şi Deepika Padukone nu s-ar fi potrivit în aceste roluri. Nu pot să spun decât că Priyanka Chopra şi Ranbir Kappor şi-au jucat rolurile cu măiestrie. Ceea ce m-a surprins în mod plăcut este că niciodată nu m-am gândit că un film indian poate fi susţinut de doar 2 actori.

Nu uita sa citesti

Wish

Napoleon

                Nu doar jocul celor 2 actori este excelent, ci şi dialogurile sunt foarte bine scrise. Scenariul a fost gândit astfel încât spectatorul să nu se plictisească o clipă. Dar ajunge cu prezentarea. Vă las să urmăriţi filmul. Sper că mi-am atins scopul să vă fac să-l vizionaţi.

together

                Filmul a fost lansat pe DVD în România de către cei de la BML Movie Enterteinment.

dvd

Cumpără acum

                 În continuare vă invit să urmăriţi trailer-ul:

                Pentru trailer-ul subtitrat în limba română click aici.

[review]

[rwp-review id=”0″]

Cmentariile sunt închise