Premiere la cinema în perioada 30 mai – 5 iunie

0

Maleficent 3D

maleficent

Frumoasa şi tânăra Maleficent trăieşte o viaţă idilică în paşnicul ei regat acoperit de păduri, visând că va deveni o puternică zână făcătoare de bine. Asta până într-o zi când armata unui rege invadator îi atacă semenii şi o extraordinară trădare face inima zânei să se transforme în piatră. Setea de răzbunare o împinge pe Maleficent ca, ani mai târziu, să arunce un crunt blestem pe Aurora, fiica succesorului la tron a regelui ce i-a pustiit regatul, dar, pe măsură ce Aurora creşte, vrăjitoarea începe să se întrebe dacă nu cumva aceasta deţine cheia unui viitor paşnic al întregului ţinut…

Filmul rulează în următoarele oraşe: Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Iaşi, Târgu Mureș, Timișoara, Oradea, Ploiești, Craiova, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Arad, Baia Mare, Satu Mare, Brăila, Alba Iulia, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Bacău, Sibiu și Tulcea.

The two faces of January (Triunghiul dragostei și al morții)

january

1962. Un cuplu american fancy, format din carismaticul Chester MacFarland (Viggo Mortensen) și atrăgătoarea lui soție, Colette (Kirsten Dunst), se află în vacanță în Atena, Grecia. În timp ce se plimbă printre ruinele celebrei Acropole, cei doi îl cunosc pe Rydal (Oscar Isaac), un tânăr american, vorbitor de limbă greacă care își petrece timpul lucrând ca ghid turistic și îmbrobodind turistele naive. Atras de frumusețea lui Colette și impresionat de bunăstarea și rafinamentul degajate de Chester, Rydal acceptă imediat invitația acestora la cină. Deși în aparență relaxat și sofisticat, Chester ascunde secrete întunecate. Atunci când Rydal îi vizitează la hotelul luxos în care stau, Chester îl presează pe acesta să-l ajute la transportarea unui individ în stare de inconștiență care l-ar fi atacat. În vria momentului, Rydal acceptă, lucru pe care îl va regreta din plin mai târziu, când evenimentele iau o întorsătură teribilă, iar el va fi în imposibilitatea de a mai ieși basma curată din această încurcătură. În plus, flirtul care are loc între Rydal și vulnerabila Colette duce la crize de gelozie și paranoia din partea lui Chester, mai mult chiar, la o periculoasă luptă de orgoliim şi nu numai, între cei doi. Călătoria îi poartă pe cei trei din Grecia, în Turcia, la Istanbul și la un final dramatic pe aleile ascunse ale Marelui Bazar. Filmul are la bază romanul The Two Faces of January, scris de Patricia Highsmith.

Filmul rulează în următoarele oraşe: Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Târgu Mureș, Oradea, Ploiești, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Arad, Alba Iulia, Brăila și Bacău.

Walesa: Man of hope (Walesa)

walesa

1970, Gdansk. Autorităţile comuniste înăbuşesc sângeros un protest al muncitorilor. Printre ei se află Lech Walesa, un simplu muncitor la şantierul naval care încearcă să facă faţă problemelor zilnice cu soţia sa Danuta. El refuză să respecte regulile şi curând se va trezi în fruntea unei revoluţii ce nu doar va răsturna o dictatură poloneză, ci va da brânci şi imperiului sovietic aflat în prag de colaps.

Filmul rulează în următoarele oraşe: Brașov, București, Constanța și Vaslui.

Premierele de săptămâna trecută le găsiți aici.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata