“Skyscraper”, infernul din zgârie-nori

Din 13 iulie la cinema. Distribuit de Ro Image 2000.

1

“Skyscraper” este un film de acţiune scris şi regizat de Rawson Marshall Thurber.

Din distribuţie fac parte: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Chin Han, Roland Møller, Noah Taylor, Byron Mann, Pablo Schreiber şi Hannah Quinlivan.

Am văzut “Skyscraper” la Grand Cinema Băneasa. Dwayne Johnson revine cu un nou rol pe marile ecrane. De data aceasta, este Will Sawyer, un fost agent FBI care, din cauza unui accident, renunţă la postul din cadrul echipei FBI şi începe să se ocupe de partea de securitate a unor clădiri zgârie-nori. Filmul este un adevărat spectacol şi te ţine cu sufletul la gură, aşteptând deznodământul.

Acţiunea din “Skyscraper” are loc în Hong Kong. Un miliard chinez, Zhao (Chin Han), se află pe punctul de a deschide cea mai înaltă clădire din lume, numită Perla (The Pearl). Will Sawyer, un fost agent FBI care a devenit consultant independent pentru securitatea clădirilor zgârie-nori, primeşte sarcina de a inspecta Perla, pentru a se asigura că totul se desfăşoară aşa cum trebuie, din punct de vedere al securităţii clădirii.

Pentru a îşi îndeplini sarcina, Will împreună cu familia sa au primit un apartament în Perla. Însă, planul nu decurge aşa cum se aşteaptă. După o întâlnire cu Zhao, Will este atacat de un grup de terorişti şi pierde tableta în care se află informaţii importante cu privire la securitatea Perlei. Apoi, grupul atacă clădirea şi provoacă un incendiu devastator, iar Will este nevoit să facă tot posibilul pentru a îşi salva familia care se află în interiorul Perlei.

Misiunea lui Sawyer este cât se poate de complicată, căci trebuie să intre în imensa clădire după ce a izbucnit incendiul.

Nu uita sa citesti

Creed III

Related Posts

Rawson Marshall Thurber mizează pe temeri instinctuale. Înălţimile ameţitoare şi incendiul sunt înspăimântător de realiste. Tensiunea îşi face simţită prezenţa încă de la începutul peliculei şi rămâne acolo până la final.

Dwayne Johnson este în acest film eroul vulnerabil, care, spre deosebire de alte roluri ale sale, are câteva slăbiciuni. Cu alte cuvinte, Will Sawyer este doar un om care încearcă să supravieţuiască şi să îşi vadă familia în siguranţă. Dar, asta nu înseamnă că nu este capabil să facă lucruri impresionante. El încearcă să treacă cu succes peste fiecare obstacol, ca să ajungă la familia lui.

Efectele vizuale sunt foarte bune, iar coloana sonoră completează excelent povestea. Scenele la înălţime par foarte credibile şi pot provoca uneori ameţeală. Scenariul este, pe alocuri, previzibil, însă nu pot spune că m-a deranjat acest aspect. În general, filmele cu Dwayne Johnson sunt destul de previzibile, ele bazându-se pe alte elemente cum ar fi: scenele de luptă şi de urmărire şi aşa mai departe.

Distribuit de Ro Image 2000, “Skyscraper” ajunge în cinematografele din România vineri, 13 iulie 2018. Vizionare plăcută!

 

1 Comentariu
  1. mihaela spune

    La cata publicitate vedem prim oras ma asteptam la ceva mai spectaculos. Dar a fost un film de nota 6, nu de cinema.
    https://www.portalultautv.com/infernul-din-zgarie-nori-skyscraper-2018/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata