Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

0

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings este un film american cu supereroi, având la bază Marvel Comics.

Produs de Marvel Studios și distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures, este al 25-lea film din Marvel Cinematic Universe (MCU).

Filmul este regizat de Destin Daniel Cretton după un scenariu pe care l-a scris împreună cu Dave Callaham și Andrew Lanham.

Din distribuție fac parte:  Simu Liu, Awkwafina, Meng’er Zhang, Fala Chen, Florian Munteanu, Benedict Wong, Michelle Yeoh, Ben Kingsley și Tony Leung.

Am văzut Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings la IMAX, Afi Cotroceni. Fiind parte din universul Marvel, recunosc că așteptam filmul cu nerăbdare, având mari așteptări, și mă bucur mult că nu m-a dezamăgit și că s-a ridicat la nivelul așteptărilor mele 😊

Regizorul Destin Daniel Cretton prezintă povestea unei familii care are consecințe de anvergură, mizând pe scene uimitoare de arte marțiale, coregrafiate excelent. Partea cu adevărat fantastică este că în spatele acestor scene, fiecare personaj are o miză personală semnificativă în poveste, iar emoțiile lor conduc o narațiune cât se poate de convingătoare.

Acum o mie de ani, într-o perioadă de conflict, un războinic nemilos, Xu Wenwu, (Tony Leung) și-a decimat inamicii cu puterea incredibilă a zece inele mistice. Acestea i-au oferit nemurirea și dominația. Armatele sale s-au mișcat în umbră de-a lungul istoriei, cucerind totul în calea lor până când au descoperit un sat antic care proteja un mare secret. Războinicul a fost uimit să-și întâlnească în cele din urmă egalul, Ying Li, (Fala Chen) în luptă. Ea s-a luptat cu un stil care a fost capabil să-i devieze în permanență atacul. El s-a îndrăgostit de ea. Spre uimirea tuturor, Ying Li simțea la fel. Datorită iubirii pentru ea, el a lăsat în urmă trecutul întunecat pentru a întemeia o familie.

Nu uita sa citesti

Fast X

Related Posts

Mulți ani mai târziu, în centrul orașului San Francisco, Shaun (Simu Liu) lucrează ca valet la un hotel luxos. El și cea mai bună prietenă, Katy (Awkwafina), sunt mulțumiți de viața pe care o duc, iar familia ei se întreabă când cei doi se vor maturiza.

Într-o zi, Shaun și Katy aleargă după autobuz după o noapte de karaoke. Dintr-o dată, Shaun este confruntat de un grup de interlopi condus de un bărbat (Florian Munteanu) cu o sabie ca braț. Katy este stupefiată când Shaun îi învinge folosind lovituri de arte marțiale. Apoi, el îi mărturisește că adevăratul său nume este Shang-Chi și că tatăl său, care este un om foarte periculos, l-a găsit în sfârșit. Acum, el trebuie să-și găsească cât mai repede sora mai mică (Meng’er Zhang).

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings dezvăluie o serie de tragedii prin intermediul flashbackurilor. Shang-Chi, sora lui și tatăl lor sunt o familie cu multe probleme.  Schang-Chi a ales să fugă decât să înfrunte povara ambițiilor tatălui său. Lăsând în urmă o soră mai mică, care a fost doar văzută, nu și auzită, aceasta a fost nevoită să își găsească singură o cale de ieșire. Aceste alegeri revin să îi bântuie în prezent.

Simu Liu, Tony Leung și Meng’er Zhang sunt captivanți în rolurile lor, iar publicul va fi plăcut surprins de realismul emoțional al filmului.

Distribuit de CineForum, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings ajunge în cinematografe vineri, 3 septembrie. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata