Insidious: Capitolul 3, orice poveste are un început

                Insidious: Capitolul 3 e cel mai nou film din seria Insidious. A fost scris şi regizat de Leigh Whannell. La un buget de 10 milioane de dolari, filmul e un adevărat succes. Deşi nu se descurcă la fel de bine ca precedentele filme din serie, Insidious: Capitolul 3 are deja încasări de 65 de milioane de dolari. Insidious: Capitolul 3 a avut premiera azi în România, la două săptămâni după SUA. Am vizionat filmul la Cinema Dacia Reşiţa de la ora 20:00 şi le mulţumesc pe această cale organizatorilor pentru invitaţie. Carla, scuze. 🙂 Ai avut șansa să-l vizionezi în avanpremieră, dar n-ai profitat. 😀 Ştiu că tu ai făcut cronicuţa la primele două filme din serie, dar de această dată am vizionat filmul înaintea ta. 😛

Insidious: Capitolul 3

                De această dată, acţiunea are loc cu ceva ani înainte de bântuirea familiei Lambert şi a bătăliilor Elisei cu fantomele din ţinutul „Dincolo”, din Insidious şi Insidious: Capitolul 2. De această dată, adolescenta Quinn Brenner, care visează să devină actriţă, simte că mama ei, decedată, vrea să intre în legătură cu ea. Atunci caută ajutorul lui Elise, un mediu foarte talentat.

Insidious: Capitolul 3

                Elise ar vrea s-o ajute pe sensibila Quinn, dar tragedia care s-a petrecut în trecutul său o face pe Elise să nu-și mai folosească abilitățile cu care a fost înzestrată. Forțată să se aventureze tot mai în adânc în ținutul de „Dincolo”, pentru a o proteja pe tânăra Quinn, Elise va avea de-a face cu cel mai cumplit dușman pe care l-a întâlnit până acum: un demon care care capturează sufletele oamenilor pentru a le subjuga pe tărâmul de „Dincolo”.

Insidious: Capitolul 3

                E prima dată când Elise face cunoştinţă cu para-psihologii Tucker şi Specs. Pentru Insidious: Capitolul 3 s-a creat o lume mai înspăimântătoare decât orice coşmar. În ce sens?! Tot ce se întâmplă pe tărâmul de „Dincolo” are repercusiuni și în viața reală. Demonii care populează acest tărâm sunt de 2 feluri: unii care vor să se întoarcă în lumea celor vii bântuind un corp și un alt tip, cel mai rău, care vrea să aducă sufletele neprihănite în ținutul de „Dincolo”.

Insidious: Capitolul 3

                Lui Leigh Whannell i-a plăcut foarte mult personajul lui Elise Rainer. Dar cum a fost ucisă la finalul primului film Insidious,  sacrificându-se pentru binele familiei Lambert, regizorul s-a gândit la un mod prin care s-o readucă la viaţă, dar nu sub forma unei fantome.

Insidious: Capitolul 3

Lin Shaye revine în rolul lui Elise Rainer. Deşi nu mai vrea să-şi folosească puterile, ea hotăreşte totuşi s-o ajute pe Quinn Brenner, să o scape de demonul care o bântuie;

elise

Dermot Mulroney e Sean Brenner, tatăl lui Quinn. Rămas văduv, după ce soţia sa a pierdut lupta cu cancerul, el se luptă să-şi întreţină familia. Când Quinn este atacată în dormitorul său de către o entitate malefică, Sean o imploră pe Elise să-l ajute. Mulroney nu a fost un fan al genului horror. Dar după ce a vizionat primele două filme din serie a devenit fan 😉

sean

Stefanie Scott e Quinn Brenner, fata care îi cere lui Elise să o ajute să ia legătura cu mama ei, deoarece simte că mama ei, decedată, vrea să intre în legătură cu ea;

Nu uita sa citesti

quinn

Angus Sampson şi Leigh Whannell sunt para-psihologii Tucker și Specs.

tucker si specs

                Primele două capitole ale seriei Insidious au fost filmate în locaţii reale din California. Unele din aceste locaţii apar şi în Insidious: Capitolul 3, inclusiv casa în care locuia Elise, o casă cu două etaje, veche de un secol. Pentru Leigh Whannel, acest horror e debutul său regizoral.

Insidious: Capitolul 3

                James Wan, cel care a regizat primele două filme ale seriei, declara: „Sunt uimit şi în acelaşi timp mândru de ceea ce a realizat Leigh în Insidious: Capitolul 3. Leigh înţelege nuanţele de care ai nevoie pentru a crea secvenţele horror, suspansul şi tensiunea”.

Insidious: Capitolul 3

                Indiferent că aţi vizionat sau nu primele două filme din serie, mergeţi să vedeţi capitolul 3 al seriei. Nu de alta, dar filmul e un prequel şi e cel mai întunecat capitol al seriei.

Insidious: Capitolul 3

                În continuare vă invit să urmăriţi trailer-ul acestui horror terifiant:

P.S.: Ca orice film horror care se respectă, Insdious: Capitolul 3, lasă loc pentru Insidious: Capitolul 4 😉

[review]

[rwp-review id=”0″]

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Cmentariile sunt închise