“Ant-Man and the Wasp”, micii supereroi revin pe marile ecrane

“Omul Furnică şi Viespea” - din 6 iulie la cinema. Distribuit de CineForum.

1

“Ant-Man and the Wasp” (“Omul Furnică şi Viespea”) este un film american regizat de Peyton Reed după un scenariu scris de Chris McKenna, Erik Sommers, Paul Rudd, Andrew Barrer şi Gabriel Ferrari.

Din distribuţie fac parte: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Peña, Walton Goggins, Bobby Cannavale, Judy Greer, Tip „T.I.” Harris, David Dastmalchian, Hannah John-Kamen, Abby Ryder Fortson, Randall Park, Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne şi Michael Douglas.

Am văzut “Ant-Man and the Wasp” la T-Imax, Afi Cotroceni. Aşteptam cu nerăbdare continuarea filmului “Ant-Man”, care, pentru mine, a fost o surpriză foarte plăcută. Sequel-ul îmbină cu succes scenele de acţiune cu dialoguri presărate cu umor, la care se adaugă personaje bine conturate, efecte vizuale excelente şi o coloană sonoră aleasă cu grijă.

La doi ani după ce Scott Lang îl ajută pe Căpitanul America în confruntarea dintre răzbunători în “Captain America: Civil War”, eroul nostru se află în arest la domiciliu, încercând să se ferească pe cât posibil de probleme pentru a duce la bun sfârşit ultimele zile din pedeapsă.

Scott se străduie să fie un tată responsabil şi să aibă o situaţie stabilă, deschizând o afacere împreună cu amicul său, Luis.

În toată această perioadă, Scott nu a ţinut legătură cu Hank Pym şi Hope van Dyne. Cei doi au fost dezamăgiţi că Lang le-a înşelat încrederea, luând costumul de Ant-Man fără acordul lor şi ajutându-l pe Căpitanul America fără să le spună nimic. Din cauza lui Scott, Hank Pym şi Hope sunt urmăriţi de poliţie, însă timp de doi ani au putut să se ascundă cu succes şi au făcut un plan pentru a încerca să o salveze pe Janet van Dyne, soţia lui Hank şi mama lui Hope, din Quantum Realm, loc de unde, până în prezent, doar Ant-Man a putut să se întoarcă.

Cu câteva zile înainte să se termine perioada de arest la domiciliu, Scott este contactat de Hank şi Hope, care îi solicită ajutorul în încercarea lor de a ajunge la Janet.

Nu uita sa citesti

Bullet Train

Related Posts

Elvis

Însă, lucrurile sunt cât se poate de complicate, pe urmele lor fiind poliţia, un gangster periculos şi o fată misterioasă.

Efectele vizuale de micşorare şi mărire a personajelor, a maşinilor şi a clădirilor sunt spectaculoase, iar povestea reuşeşte să te captiveze şi să te ţină cu sufletul la gură, în aşteptarea deznodământului.

Surpriza filmului este Hope van Dyne, despre care ştim deja că are abilităţi excelente de luptă, însă de această dată avem ocazia să o vedem într-un nou rol, Viespea, şi să îi admirăm noile puteri.

Michael Peña impresionează din nou ca Luis, care este la fel de amuzant ca în primul film al seriei.

În concluzie, studiourile Marvel aduc pe marile ecrane o altă peliculă bine realizată, distractivă, care este potrivită pentru întreaga familie. Să staţi până la final ca să vedeţi scenele post-credits. Acestea oferă indicii importante pentru următorul film “Avengers”.

Distribuit de CineForum, “Ant-Man and the Wasp” a ajuns în cinematografe ieri, 6 iulie 2018. Vizionare plăcută!

1 Comentariu
  1. mihaela spune

    Mult, MULT mai bun decat prima parte. Chiar le-a reusit acum
    https://www.portalultautv.com/omul-furnica-si-viespea-ant-man-and-the-wasp-2018/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata