Frumoasa şi bestia trailer final subtitrat şi dublat

1

Disney a lansat azi trailer-ul final la mult aşteptatul Frumoasa şi Bestia (Beauty and the Beast).

În acest an, povestea şi personajele pe care publicul le ştie şi le iubeşte revin la viaţă într-o adaptare live-action spectaculoasă a clasicului film de animaţie Disney Frumoasa şi Bestia, printr-un recital cinematografic strălucitor, care celebrează una dintre poveştile cele mai îndrăgite din toate timpurile.

Belle, o tânără frumoasă, inteligentă şi independentă, este luată prizonieră de o Bestie în castelul său. În ciuda temerilor sale, ea se împrieteneşte cu personalul fermecat al castelului şi învaţă să privească dincolo de chipul hidos al Bestiei, dându-şi seama ce inimă blândă are Prinţul din interiorul Bestiei.

Din distribuţie fac parte: Emma Watson (Belle), Dan Stevens (Bestia), Luke Evans (Gaston), Kevin Kline (Maurice), Josh Gad (LeFou), Ewan McGregor (Lumière), Stanley Tucci (Maestro Cadenza), Audra McDonald (Madame de Garderobe), Gugu Mbatha-Raw (Plumette), Hattie Morahan (Vrajitoarea), Nathan Mack (Chip), Ian McKellen (Cogsworth), Emma Thompson (Doamna Potts).

Filmul regizat de Bill Condon este bazat pe producţia animată din 1991 Frumoasa şi Bestia, iar scenariul este scris de Stephen Chbosky şi Evan Spiliotopoulos.

Trailer subtitrat:

Trailer dublat:

EXPERIMENTAŢI o poveste la fel de veche ca TIMPUL începând cu 17 martie 2017, în format 3D (subtitrat şi dublat) şi IMAX 3D (subtitrat).

 

1 Comentariu
  1. Aurelian spune

    Doamne Dumnezeule au tampit! L-au dublat si pe asta? Pai e film. Dublajul e slab de tot. Deloc nu seamna vocile. Cine naiba merg la el dublat? Retardatii care nu stiu sa citeasca si cei pana in 10 ani? Inteleg la animatii, dar la filme. Sper sa dubleze si filmele cu super eroi. Ce naiba? Sa nu se lase!!! Sa dea aduca tot ce e Disney dublat la cinema. Chiar sunt curios cum vor merge filmele dublate. E clar ca animatiile merg, daca in cinema sunt aduse doar dublate. Suntem un popor de reterdati care nu stiu sa citeasca. Ne meritam soarta

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata