“5th Wave” – trailer subtitrat și poster: Chloë Grace Moretz este pregătită să lupte împotriva unui atac al extratereștrilor

0

Sony a lansat primul trailer internațional pentru filmul 5th Wave, care va avea premiera mondială în cinematografe la data de 15 ianuarie 2016. În timp ce așteptăm următorul trailer, care urmează să fie lansat în curând, avem un nou poster, în care o putem vedea pe actrița Chloë Grace Moretz în rolul lui Cassie Sullivan și pe Zackary Arthur în rolul fratelui mai mic, Sammy.

“5th Wave” este un thriller SF, regizat de J. Blakeson, având la bază romanul cu același nume scris de Rock Yancey. Scenariul filmului este semnat de Susannah Grant.

O invazie a extratereștrilor, care s-a desfășurat în patru valuri, a lăsat planeta noastră distrusă. Cassie, în vârstă de 16 ani, încearcă să supraviețuiască împreună cu fratele său mai mic, Sammy. În timp ce se pregătește pentru un al cincilea val, care este cel mai periculos, Cassie se întâlnește cu un tânăr care ar putea să fie singura sa speranță de supraviețuire.

Din distribuție fac parte: Chloë Grace Moretz, Nick Robinson, Alex Roe, Maika Monroe, Live Schreiber și Zachary Arthur.

Romanul “5th Wave” a fost publicat în 2013, iar autorul Rick Yancey pregătește un sequel “The Last Star”, care va fi publicat în 2016. Nu știm încă dacă Sony va transforma ambele cărți în producții cinematografice, dar vom afla acest lucru cu siguranță după ce “5th Wave” va avea premiera în cinematografe.

Dacă “5th Wave” va avea sau nu un succes răsunător în box office, rămâne de văzut, însă având în vedere interesul tinerilor pentru francize precum “The Hunger Games” și “Divergent”, care au la bază romane adresate tinerilor, “5th Wave” are șanse mari să obțină un profit în box office pe măsura așteptărilor.

“5th Wave”

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.

Postează un comentariu

Fii primul care comentează!

avatar