Noul trailer subtitrat al filmului “The Danish Girl” îl transformă pe Eddie Redmayne într-o femeie

0

Poate să câștige Eddie Redmayne încă un Oscar? A fost lansat primul trailer al filmului “The Danish Girl” – iar având în vedere producția și rolul pe care îl interpretează – actorul are cu siguranță șanse să primească o nominalizare la premiile Oscar, care vor fi decernate în 2016.

Anul acesta, Redmayne a primit premiul Oscar pentru interpretarea din “The Theory of Everything”. Și se pare că ne va oferi un rol extraordinar și în noua sa peliculă – “The Danish Girl”.

Filmul este bazat pe romanul cu același nume al lui David Ebershoff, publicat în 2000.

Acțiunea se petrece în anii 1920 în Copenhaga și se axează pe povestea extraordinară de iubire dintre artistul danez Einar Wegener (Eddie Redmayne) și soția lui, Gerda (Alicia Vikander). Ambii sunt pictori: el se dedică peisajelor, ea portretelor. Einar reușește să aibă o expoziție de succes, iar Gerda se străduiește să obțină același succes în pofida faptului că îi este foarte greu. Într-o zi, modelul, pe care Gerda îl așteaptă, întârzie și aceasta îl roagă pe soțul său să se îmbrace ca o femeie pentru a reuși să termine portretul. Pentru Einar este o experiență deosebită și curând devine o obsesie pentru el. În timp ce Einar începe să se redescopere, portretele lui Gerda, care îl înfățișează pe soțul său îmbrăcat ca o femeie, încep să atragă din ce în ce mai mult atenția tuturor.

The Danish Girl” va avea premiera în cinematografe la data de 27 noiembrie (SUA), iar în cinematografele din țară pe 8 ianuarie 2016.

“The Danish Girl”

“The Danish Girl”

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar