Shazam! Fury of the Gods

0

Shazam! Fury of the Gods este un film regizat de David F. Sandberg după un scenariu scris de Henry Gayden și Chris Morgan.

Din distribuție fac parte: Zachary Levi, Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Rachel Zegler, Adam Brody, Ross Butler, Meagan Good, Lucy Liu, Djimon Hounsou și Helen Mirren.

***

Am văzut Shazam! Fury of the Gods la Imax, Afi Cotroceni, la invitația Vertical Entertainment & Cinema City 🙂 Filmul a fost o surpriză foarte plăcută, mi-a plăcut mult și mi-a dat o stare de bine. Pot spune că mi se pare mai bun decât primul film din serie deoarece sequelul îmbunătățește originalul, ducând personajele la următoarea fază a dezvoltării lor

Povestea

O greșeală făcută în momentul punctului culminant al ultimului film dărâmă o barieră care dezlănțuie zeii alungați. Fiicele lui Atlas, Hespera (Helen Mirren) și Kalypso (Lucy Liu), atacă un muzeu pentru a recupera un artefact important. Ele își fac cunoscute intențiile folosind magia pentru a pedepsi și ucide. Oamenii sunt, din punctul lor de vedere, ființe slabe.

În Philadelphia, Billy (Zachary Levi, Asher Angel) se luptă să-și transforme frații într-o echipă de supereroi admirată și respectată. Incapacitatea lor de a lucra ca o echipă duce la consecințe dezastruoase neintenționate. Billy se confruntă și cu o altă problemă îngrijorătoare. El împlinește optsprezece ani în cinci luni și practic statul nu va mai plăti bani pentru el. Astfel, părinții săi adoptivi (Marta Milans, Cooper Andrews) nu vor mai primi sprijin financiar pentru a-l îngriji. Billy nu vrea să fie o povară și se simte nedemn de puterile incredibile pe care le deține.

Nu uita sa citesti

Creed III

Missing

Related Posts

Între timp, viața a luat o întorsătură pozitivă pentru Freddy (Jack Dylan Grazer). El apreciază intenția lui Billy de a-i face mai buni, dar preferă să își urmeze drumul singur. Freddy s-a eliberat de dizabilitățile sale și luptă împotriva răufăcătorilor în formă adultă (Adam Brody). El este încă agresat la școală, dar încântat că o fată frumoasă (Rachel Zegler) se interesează de el.

Shazam! Fury of the Gods te va face să râzi constant în hohote. Levi este absolut hilar ca adolescent care încearcă să facă față unui scenariu apocaliptic. Nu există liniște pentru el sau pentru frații și surorile lui. Scenele în care se discută despre posibile soluții și tactici de luptă sunt foarte comice. Fiicele lui Atlas descoperă curând că campionii Pământului nu sunt adversari maturi.

Filmul folosește mitologia și magia greacă într-un mod creativ. Copiii trebuie să învețe despre inamicii lor și cum să-i înfrunte. Stânca Eternității, bârlogul lor de supereroi, seamănă cu o cameră de la Hogwarts. Scenariul inteligent îi face pe protagoniști să exploreze și să descopere noi aliați utili într-o lume care înainte fusese un mister. Speranța lui Billy de a lucra toți împreună se manifestă într-un mod natural și aventuros.

Shazam! Fury of the Gods are un final de foc, aducând o concluzie spectaculoasă cu surprize mari.

Pelicula este adusă în România de Vertical Entertainment. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata