Cronică Cinderella II: Dreams come true

                Cinderella  II: Dreams come true (Cenuşăreasa 2: Visele se împlinesc) este continuarea animaţiei Cinderella, realizată în anul 1950. Aventura se reia de unde s-a terminat prima parte. Totul începe cu şoriceii care au ajutat-o pe Cenuşăreasa. Aceştia îşi doresc o nouă carte cu poveşti. Cenuşăreasa şi Zâna cea Bună (Ursitoarea) le sugerează să scrie ei o carte pentru Cenuşăreasa. Astfel, Cinderella  II: Dreams come true este de fapt o colecţie de poveşti ce ne-o prezintă pe Cenuşăreasa în trei episoade total diferite, dar spuse din punctul de vedere al şoriceilor Jaq şi Gus.

love

                Prima poveste începe la scurt timp de la nunta Prinţului cu Cenăşureasa. Şoriceii s-au mutat la palat. Tot palatul era lor şi şoriceii erau în al 9-lea cer. Prinţul şi Cenuşăreasa se întorc din luna de miere, iar Cenuşăreasa trebuie să înveţe să fie prinţesă şi să organizeze banchetul în cinstea regelui. Prudence este cea care trebuie s-o înveţe pe Cenuşăreasa să se poarte ca o prinţesă.

1

                A doua poveste îl are în prim plan pe Jaq, unul din şoriceii Cenuşăresei. Acesta îşi doreşte să petreacă mai mult timp cu Cenuşăreasa, însă nu reuşeşte deoarece, crede el, este este prea mic şi neînsemnat. Atunci o roagă pe Ursitoare să îl transforme în om, fiind confundat cu sir Hugh, însă asta nu face decât să-l împingă într-o grămadă de probleme.

2

                A treia poveste şi ultima a acestei animaţii o prezintă pe Anastasia care se îndrăgosteşte de un brutar şi nu ştie cum să-l cucerească. De asemenea, pisoiul ei, Lucifer, se îndrăgosteşte de pisicuţa de la palat, Pom-Pom, care le „face zile fripte” şoriceilor. Noroc că Cenuşăreasa doreşte să-şi ajute sora vitregă să-şi trăiască şi ea povestea de dragoste. Cât despre Lucifer, aceasta primeşte ajutor din partea şoriceilor să o cucerească pe Pom-Pom.

3

Nu uita sa citesti

Expend4bles

The Nun II

Related Posts

                Dar cum se întâmplă de obicei cu continuările, animaţia nu se ridică la nivelul primei părţi, chiar dacă Cenuşăreasa II: Visele se împlinesc, este o animaţie mai nouă, fiind realizată în anul 2002. Tocmai din această cauză şi vocile personajelor sunt schimbate. De această dată, vocea Cenuşăresei este cea a lui Jeniffer Hale.

cats

                În continuare vă las să urmăriți trailer-ul continuării animației clasice Cinderella:

                Cinderella  II: Dreams come true şi Cinderella 3: A twist in time s-au lansat și la noi pe acelaşi blu-ray. Pentru colecţionari, ALTEX are şi o ofertă, toate 3 animaţiile pe blu-ray la 140 RON. De această dată, ambele continuări au imagine 16:9:

bd

Cumpără acum

[review]

[rwp-review id=”0″]

Cmentariile sunt închise