Cronică Cinderella III: A twist in time

                Cinderella  III: A twist in time (Cenuşăreasa 3: Întoarcerea în timp) este ultima parte a trilogiei Cinderella.

                Vă mai amintiţi povestea unei fete care şi-a trăit viaţa în cenuşă şi care şi-a găsit dragostea adevărată deoarece a crezut într-un vis frumos? Bineînţeles, i-au fost de ajutor prietenii ei, şoriceiim care puteau coase, şi o Ursitoare care putea face minuni cu dovleceii. Ei bine, fata aceea este Cenuşăreasa.

wand

                Cenuşăreasa împreună cu Prinţul sărbătoresc un an de la căsnicie, dar în acest timp Ursitoarea pierde bagheta magică. Anastasia, care i-a urmărit, îşi însuşeşte bagheta magică şi de aici potopul!!!

step mother

                De această dată, mama vitregă a Cenuşăresei ia bagheta magică şi face o vrajă care îi întoarce în timp, înainte ca Cenuşăreasa să încerce pantoful de cristal. Cu ajutorul baghetei magice, face ca Anastasiei să i se potrivească pantofiorul. La castel, Prinţul îşi dă seama că cea care poarta pantofiorul nu este fata visurilor lui, dar mama vitregă îi face o vrajă să uite cu cine a dansat în seara balului. Oare cine va învinge? Magia sau dragostea adevarată? Nu veţi putea afla decât urmărind această animaţie.

shoe

                După cum spuneam şi în cronica Cenuşăreasa 2, continuările sunt mai slabe. De această dată, mi-a plăcut mai mult această continuare decât partea a 2-a. Scenaristul a fost grozav. Şi-a imaginat o poveste care să o continue pe cea originală, în care pantofiorul să se potrivească surorii vitrege a Cenuşăresei, Anastasia.  Şi de această dată, vocea Cenuşăresei este cea a lui Jeniffer Hale.

she

Nu uita sa citesti

Fast X

Related Posts

                Cenuşăreasa este un basm popular pe care îl cunoaşte toată lumea, sau aproape toată lumea. Este un basm pe care părinţii îl citesc copiilor înainte să adoarmă. Se cunosc mii de variante ale sale în toată lumea. A mai fost ecranizată de-a lungul timpului povestea Cenuşăresei. Menţionez: Ever After, A Cinderella story şi continuările acesteia, Another Cinderella story şi A Cinderella story: Once Upon a Song.

magic

                În continuare, vă las să urmăriți trailer-ul finalului trilogiei Cenuşăreasa:

                Cinderella  II: Dreams come true şi Cinderella III: A twist in time s-au lansat și la noi pe acelaşi blu-ray. Pentru colecţionari, ALTEX are şi o ofertă, toate 3 animaţiile pe blu-ray la 140 RON. De această dată, ambele continuări au imagine 16:9:

bd

Cumpără acum

                P.S.: Din punctul meu de vedere, a treia povestire din Cenuşăreasa 2 are loc după Cenuşăreasa 3. Apropo, mai aveți parte de o surpriză în timpul genericului de final.

[review]

[rwp-review id=”0″]

Cmentariile sunt închise