Box Office-ul din SUA în weekend-ul 16-18 mai

0

Remake-ul la Godzilla nu a avut concurenţă în această săptămână. Poate are 60 de ani, dar şopârla gigant nu a dominat niciodată aşa box office-ul. Monstrul adus pe marele ecran pentru prima dată de japonezi a avut încasări de 93,2 milioane dolari în SUA, zdrobind astfel concurenţa. Filmul a depăşit chiar previziunile analiştilor. Aceştia se aşteptau la un debut de 70 milioane dolari. La această sumă de 93,2 milioane dolari cei de Legendary Pictures şi Warner Bros au mai adăugat 103 milioane dolari încasări de la lansările de peste ocean (mai exact filmul s-a lansat în alte 64 de ţări, printre care şi România). Majoritatea recenziilor filmului sunt pozitive (73% recenzii pozitive pe Rotten Tomatoes).

godzilla

Dar ce se întâmplă în noul Godzilla? O teribilă creatură semi-acvatică, o reptilă gigantică modificată genetic iese la suprafață din marele ocean și începe să distrugă Los Angeles-ul. Poliția locală împreună cu armata și cu marina încep să atace din toate părțile creatura care pare imună la tot, și pare că are o foame de nestăpânit. Mai mult decât atât, monstrul dă naștere câtorva pui, care, la rândul lor, încep să devoreze oamenii din oraș. Însă când alţi monștri își fac apariţia iar reptila începe să se lupte cu ei, problema oamenilor devine mai grea….

Pentru recenzia filmului click aici.

Totuşi, cel mai bun debut al anului rămâne Captain America: Winter soldier care a avut 95 milioane dolari la debut.

Locul 2 a fost ocupat fostul loc 1 de săptămâna trecută Neighbours cu încasări de 26 milioane dolari. Încasările au scăzut cu 49% faţă de săptămâna trecută.

Top 3 este încheiat de The Amazing Spider-man 2 cu 16,8 milioane dolari. Din păcate, încasările au scăzut cu 55% faţă de săptămâna anterioară.

Următoarele locuri din top 10 au fost ocupate de:

Locul 4 Million dollar arm, cealaltă premieră a săptămânii, a trebuit să se mulţumească cu încasări de 10,5 milione dolari;

million dollar arm

Un agent sportiv pune la cale o strategie neconvenţională de recrutare pentru a-i putea aduce pe nişte jucători asiatici foarte talentaţi de cricket să participe în liga mare de baseball.

Locul 5 The other woman cu 6,3 milioane dolari;

Locul 6 Heaven is for real cu 4,4 milioane dolari;

Locurile 7 şi 8 sunt ocupate de Rio 2 şi Captain America: Winter soldier, ambele filme având încasări de 3,8 milioane dolari;

Locul 9 Legend of Oz: Dorothy’s return cu 2 milioane dolari;

Top 10 este încheiat de Mom’s night out cu 1,9 milioane dolari încasări.

Pentru box office-ul de săptămâna trecuta click aici.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.

Postează un comentariu

Fii primul care comentează!

avatar