Guardians of the Galaxy prezentare şi un nou trailer

1

Studiourile Marvel lansează o echipă nouă, Guardians of the Galaxy! Este un proiect considerat unul din cele mai riscante şi diferite proiecte de la MARVEL. Filmul combină SF-ul cu aventura dar şi cu comedia, după cum aţi putut observa din primul trailer:

Guardians of the Galaxy lărgeşte universul Marvel până în adâncurile cosmosului, unde aventurierul Peter Quill se trezeşte ţinta unei periculoase urmăriri după ce fură un glob cu puteri misterioase. Încercarea de a dejuca planurile lui Ronan, un villain ce ameninţă soarta întregului univers, îl face pe Peter să formeze echipă cu invincibilul Drax Distrugătorul, cu mortala Gamora, cu Groot, un umanoid cu formă de copac şi cu ratonul Rocket. Dar când Peter descoperă adevărata putere a globului şi posibila ameninţare pe care acesta o reprezintă la adresa galaxiei este clar că eroii noștri vor avea de înfruntat nu doar inamici redutabili, ci şi propriile experienţe din trecut, care ar putea să-i dezbine în goana lor pentru salvarea Galaxiei.

James Gunn, regizorul filmului, a dezvăluit că aventurile din acest film vor fi legate de The Avengers 3.

Acum vom prezenta personajele care vor lua parte la acțiune, pentru că sunt mulți cinefili care nu au auzit de aceste personaje. Trebuie să recunosc că nici eu nu am auzit de Gardienii Galaxiei.

Chris Pratt este Peter Quill, alias Star Lord. Star Lord a fost răpit de pe Pământ (Missouri) la vârsta de opt ani și crescut de un grup de prădători numit The Ravagers. Are lipici la partea feminină, îi place să facă pe șmecherul și este foarte norocos. Thanos a măcelărit familia Gamorei și a Nebulei, apoi le-a crescut împreună ca surori. Au fost apoi transformate în arme vii cu ajutorul bioingineriei, așa că Thanos se pricepe de minune să distrugă o ființă.

star lord

Zoe Saldana este Gamora. Ea vine de pe o planetă extraterestră, o orfană crescută de misteriosul Thanos, care a transformat-o în arma perfectă. Ca asasină personală a lui Thanos, Gamora și-a câștigat reputația unei luptătoare formidabile. Ea caută acum să se achite de crimele sale din trecut. Zoe Zalanda declara că „Am fost foarte emoționată când James Gunn m-a rugat să mă alătur echipei și să joc pe cineva verde. Am mai fost albastră (în Avatar).”

gamora

Dave Bautista este Drax the Destroyer (Drax Distrugătorul), un războinic care vrea să se răzbune pe Ronan, deoarece acesta i-a ucis familia. Drax va face tot ce îi va sta în putință pentru a se răzbuna pe cea mai periculoasă ființă din galaxie.

drax

Vin Diesel este Groot. Groot este partenerul lui Rocket și este descendentul unei flore umblătoare și aduce cu un copac simțitor, animat de conștiință. Datorită aspectului său și a capacităților sale reduse de comunicare („Eu sunt Groot”), el se dovedește a fi un prieten de nădejde.

groot

Bradley Cooper este Rocket, partenerul lui Groot. Rocket este un raton modificat genetic, un vânător de recompense și un mercenar, ale cărui abilități sunt mânuirea armelor. Fiind un expert al armelor de foc și un geniu al mecanicii, în luptă este imbatabil. Singurul său dezavantaj: este arțăgos.

rocket

Lee Pace este Ronan. Face parte din rasa Kree și face un pact cu Thanos, să recupereze un artefact misterios, în schimbul căruia dușmanii săi de moarte Xandarienii vor fi eradicați. El își pune armata pe urmele lui Peter Quill și ale celorlalți, în momentul în care aceștia se interpun între el și planurile sale diabolice. Ronan este descris ca un psihopat și un monstru. El este cel care i-a ucis familia lui Drax.

ronan

Michael Rooker este Yondu, un bandit interstelar cu pielea albastră care este liderul bandei de tâlhari cunoscută sub numele de Ravangers (Devastatorii); el este o figură paternală pentru Quill.

yondu

Karen Gillan este Nebula. Nebula este fiica adoptată a lui Thanos care a fost crescută cu Gamora. Este o asasină letală și este locotenentul lui Ronan și un angajat al lui Thanos.

nebula

Djimon Honsou este Korath, un aliat al lui Ronan care este cunoscut ca un temut vânător intergalactic.

korath

John C Reilly este Rhomann Dey, un medic din Corpul Nova, forța militară a planetei Xandar.

rhomann dey

Glenn Close este Nova Prime Irani Rael și este comandanta operațiunilor Corpului Nova în galaxie. Misiunea sa este să protejeze cetățenii de pe Xandar și să mențină pacea.

nova prime

Benicio del Toro este Taneleer Tivan cunoscut sub numele de Collector (Colecționarul). Prima dată a apărut într-o scenă post credit din Thor: The dark world.  Este un personaj enigmatic care are una din cele mai mari colecții de faună, relicve și specii interstelare din galaxie.

collector

Filmul are premiera în cinematografe pe 1 august 2014. În continuare vă las să urmăriți cel de-al doilea trailer al filmului:

https://www.youtube.com/watch?v=9bz0QOOT9Hk

Următoarele filme MARVEL după Guardians of the Galaxy vor avea premiera după cum urmează: Avengers: Age of Ultron pe 1 mai 2015, Ant-man pe 17 iulie 2015 și Captain America 3 pe 6 mai 2016.

1 Comentariu
  1. tlovertonet spune

    With havin so much content and articles do you ever run into any issues of plagorism or copyright infringement? My website has a lot of completely unique content I’ve either authored myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the internet without my permission. Do you know any ways to help prevent content from being ripped off? I’d definitely appreciate it.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata